Loteria Vizelor Forum » Procesul de aplicare Online » perioada inscriere loterie

perioada inscriere loterie

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2009
am vazut k anul acesta perioada de inscriere este 2 octombrie-30 noiembrie...anul trecut nu a fost pana pe 3 decembrie? :roll:
Moderator
Registered: Oct 2007
Anul trecut, pentru DV-2010, perioada a fost: 02 octombrie 2008 - 01 decembrie 2008. Cred ca o zi in plus sau in minus nu schimba foarte mult. Dar ai dreptate... a fost cu 1 zi mai mult.
Member
Registered: Mar 2009
eee cum zice si Mihai ce e o zi in plus sau in minus... are importanta daca completezi formularu la inceput sau mai spre sfarsit ?
Moderator
Nu are importanta cand il trimiti. Singura problema insa este ca multa lume asteapta pina spre sfarsitul perioadei ca sa aplice. Sti cum e, zici ca lasa ca aplic mai incolo ca am 2 luni la dispozitie si timpul trece si te trezesti cu 2 saptamani inainte ca n-ai aplicat si nici pozele nu sunt gata. Si dai fuga sa trimiti formularul dar pentru ca in lume alti zeci de mii de oameni fac acelasi lucru, constati ca site-ul nu este functional. De aceea organizatorii recomanda ca sa nu se lase pina in ultimul moment pentru trimiterea aplicatiei.

Ca sa fie mai clar despre ce este vorba, hai sa facem un calcul pentru anul trecut, DV-2010: conform rezultatelor oficiale s-au primit peste 13.6 milioane aplicatii valide, deci in realiate au fost cu mult mai multe, dar nu se precizeaza cate au fost descalificate. Sa facem calculul considerand numarul asta de aplicatii pentru perioada de 2 luni: 60zile x 24ore x 60min x 60sec= 5.184.000 secunde.

Rezulta ca 2.62 aplicatii au fost trimise la fiecare secunda. Daca ne gandim ca au fost mult mai multe aplicatii primite, inseamna ca minim 3 persoane au apasat butonul "Submit Entry" pe secunda.

Cum este imposibil sa pastrezi constant numarul acesta de aplicatii primite, cu cat sunt mai multi cei care nu trimit aplicatii la inceput cu atat numarul de aplicatii creste pe secunda la sfarsitul perioadei de aplicare ceea ce duce la caderile temporare ale serverelor care sustin sistemul de participare la loteria vizelor.
Member
mie imi este frica ca asta se va intampla si la inceput, eu mam hotarat sa aplic la inceput cand se deschide adik pe 2-3 octombrie dar cum abea se deschide mie sa nu intapin aceasta problema la inceput ... eu asa ma gandesc ca odata ce se da startul majoritatea se vor inscrie repede la inceput pt a scapa de o grija :). E posibil si asta, sa mai intaplat ca la inceput sa le pice serverele?
Moderator
Orice este posibil. In editiile precedente au fost mai mult probleme la sfarsitul perioadei. De obicei, la inceput, omul se uita, studiaza, citeste una, alta, se intereseaza de poze, se documenteaza si dupa aceea aplica in cunostinta de cauza. Oricum, sunt 60 de zile puse la dispozitie, nu 2 saptamani. Timp este, totul e sa nu lasi pe ultimul moment. Una este sa ai mesaj de eroare dupa 5 zile si sa sti ca mai ai 55 zile sa aplici.. si alta e sa vezi in ultimile 5 zile, zi de zi mesaj de eroare ca nu poti accesa formularul.
Member
dap corect Mihai .... acuma e panica cu pozele astea :| astept sa se deschida sa vad despre ce e vorba si sa vad cum e treaba cu pozele :-ss
Member
Registered: Feb 2010
Sunt noua printre voi, dar pentru 2011 cand incep inscrierile? :D
Moderator
Bine ai venit Alexandra!

Pentru DV-2012 eu preconizez ca perioada de primire a aplicatiilor va fi 1 octombrie 2010 - 29 noiembrie 2010. Dar datele oficiale, exacte vor fi publicate in luna septembrie 2010.
Member
Registered: Feb 2010
Mersi mult. ;) Good luck 2 all!

Page: 1

©2001-2011 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate