Page: 1
| Author | Post |
|---|---|
|
#1 Tue Nov 24, 2009 2:22 pm
|
|
|
Member
Registered: Nov 2009
|
daca cineva vrea sa lase aici un mic comentariu despre america si cum iti poti gasi de munca si cam ce se cauta pe acolo...ca prin italia e plina tara de menajere si baby siter.vreau sa plec in america si nu stiu ce ma asteapta acolo daca voi fi selectata la loteria vizelor.va multumesc.
|
|
#2 Thu Nov 26, 2009 5:49 pm
|
|
|
Member
Registered: Sep 2009
|
Buna TINA,am inteles ca nu este viata asa de usoara pe cum credem noi romani din cea ce vedem la televizor,dar trebuie sa fim optimisti si increzatori in bunul Dumnezeu si numai asa vom reusi in viata.
BAFTA TUTUROR ROMANILOR CE AU APLICAT LA LOTERIE! |
|
#3 Tue Dec 01, 2009 11:10 pm
|
|
|
Member
|
america e clar tara tuturor posibilitatilor! o alta lume, mult mai mare decat iti poti inchipui. o combinatie de frumos si urat, depinde cum privesti lucrurile. am trait acolo doi ani, am reusit sa-mi fac prieteni(inclusiv americani) am avut norocul sa dau peste o familie minunata de americani. pot spune ca sunt a doua mea familie
![]() tinerii americani i-am perceput ca fiind prietenosi la suprafata , fetele cam vulgare, baieti doritori de vulgaritate. ma inscrisesem si la colegiu, am invatat impreuna cu americani si nu numai, dar m-a socat felul lor superficial de a comunica cu noi, cei din "afara" america este o tara avansata din toate punctele de vedere. mi-a placut faptul ca oricand, oriunde se intampla ceva. insa e foarte greu sa fi singur intr-o tara asa de indepartata... la un moment dat ti d eface dor si de mizeria de acasa, desi si acolo ai parte de mizerie... o tara a contrastelor puternice, daca nu tii pasul cu ei, esti coplesit... |
|
#4 Mon Dec 07, 2009 2:23 pm
|
|
|
Member
|
va multumesc din suflet pentru incurajare.
|
Page: 1