Loteria Vizelor Forum » Procesul de completare al formularelor DSP/DS » formularele

formularele

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2008
Salut!Am si eu cateva intrebari.Cand ar trebui sa soseasca formularele.Eu o sa fiu plecat din tara incepand din aprilie pana in noiembrie.Daca o sa castig loteria ce ar trebui sa fac in situatia de fata.Astept idei si sugestii.Multumesc
Member
ma poate ajuta cineva cu un sfat ?
Moderator
Registered: Oct 2007
Oficial, organizatorii spun ca plicurile vor veni in perioada de 5-7 luni dupa terminarea primirii aplicatiilor. Asta inseamna ca plicurile sosesc in perioada aprilie-iunie 2010. In practica, primele plicuri incep sa apara la sfarsitul lui martie si se prelungeste inclusiv in iulie si poate chiar mai tarziu. Daca primesti plicul castigator, persoana care locuieste la adresa data de tine in aplicatie va trebui sa te anunte imediat si sa iti trimita formularele. Tu va trebui sa le completezi si sa le trimiti la adresa mentionata in documentele atasate formularelor. Avand in vedere ca interviurile incep in octombrie 2010, ai sansa sa fi deja inapoi in tara la interviu. Daca primesti invitatia la interviu inainte si tu esti tot plecat, va trebui sa contactezi ambasada americana de pe teritoriul unde te afli si sa obtii mai multe detalii despre procedurile de urmat.

Bafta!
Member
multumesc frumos pentru raspuns.
Member
Registered: Sep 2009
Buna MIHAI,am si eu citeva intrebari?
Dar daca plicurile nu ne sosesc,sau se intimpla sa nu ajunga din "n" motive(din vina postei romane sau a furtului din cutia postala,etc)atunci cum procedam ?
Apropo,si daca vedem ca am cistigat si plicul nu a ajuns pina atunci ce avem de facut?
Cind putem incepe verificarea , ca sa vedem daca am cistigat sau nu?Cumva in perioada (aprilie - iunie 2010)?
Am niste emotiiiiii!!!
Merci pt raspunsuri.
Moderator
Perioada de verificare a rezultatelor pentru DV-2011 incepe in data de 1 iulie 2010. Practic, pana la acea data, toti castigatorii sunt instiintati in scris ca au fost selectati. Daca nu ai primit scrisoarea de selectare pana la data de 30 iunie 2010 (pentru DV-2011) si in urma verificarii online pe baza numarului de confirmare reiese ca ai fost totusi selectat, trebuie sa iei legatura cu organizatorii (Centrul Consular Kentucky).

Mai multe detalii gasesti aici (pentru DV-2010 deocamdata): VERIFICARE SELECTARE APLICATIE
Member
Registered: May 2010
buna tuturor,am si eu o nelamurire,am primit scrisoarea de selectare si nu am idee ce sa fac mai departe,am inteles ca trebuie sa trimit acel cod de bare si sa urmez instructiunile apoi sa intru pe dvselectee.state.gov unde o sa gasesc instructiunile pt a urma pas cu pas ce e acolo,este pt prima oara cand fac asa ceva si printr-o minune am fost selectata asa ca vreau sa fac totul cum trebuie sa nu am vreo surpriza neplacuta,daca imi spune cineva cum ar trebui sa procedez in continuare ,raman datoare,mersi mult...
Moderator
@icastaliu: Felicitari! Esti printre putinii romani care au castigat anul acesta la loterie.
Asa cum ai zis si tu, instructiunile sunt prezentate la adresa mentionata de tine. Trebuie sa urmezi pas cu pas ce scrie acolo. In mare, trebuie sa completezi un set de formulare DSP-122 si DS-230 partea I si II pentru tine si cate un set de formulare DS-230 partea I si II pentru cei care te vor insoti si pe care i-ai trecut in formularul de participare de anul trecut (formularele le descarci online de la adresa mentionata). Atasezi cate 2 poze in formatul specificat pentru fiecare persoana in parte, adaugi si pagina cu barcod-ul care te identifica ca, castigator si trimiti totul intr-un plic la Kentucky Consular Center, la adresa specificata. Nu uita ca trebuie sa te asiguri ca indeplinesti una dn cele 2 conditii esentiale pentru a merge mai departe, cerinta de educatie sau de experienta in munca. Ar fi bine sa le trimiti cat mai repede.

Bafta in continuare!

Page: 1

©2001-2011 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate