Loteria Vizelor Forum » Procesul de aplicare Online » primele plicuri!!!

primele plicuri!!!

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2009
stie cineva cand incep sa soseasca primele plicuri??? :roll: sa fie a fact, nu cu aproximatie..ms
Member
Registered: Mar 2009
probabil spre sfarsitul lui aprilie, inceputul luni iunie :)
Member
a sosit primul plic pt dv2011 din Europa...castigatorul e din Franta :) www.franceservice.com/forum/
(forumul este in franceza)
« Last edit by Mihai on Sat Apr 10, 2010 4:33 pm. »
Moderator
Registered: Oct 2007
Mai bine zis, e primul utilizator al forumului respectiv care a primit plicul si a si publicat faptul asta.

Sa vedem cine va fi primul utilizator roman de pe forumul LV care va primi vestea cea buna.. :)

@piscotpui: ti-am editat postul pentru ca link-ul pus de tine nu era bun. l-am corectat.
Member
dar acest termen de primire al plicurilor este la fel pe regiuni? adik in spania se primesc in lunile feb - mar, sau in franta mar- mai si la noi iunie - aug. ?sau e acelas termen la toti ?
Member
Buna la toata lumea din nou. :)
N-a aparut inca nimeni care sa ne zica dc a primit vreun plic in tara???
Oare o-m fi castigat, oare nu??:)
Moderator
Registered: Oct 2007
@JunioR: "Perioada de primire a plicurilor" pe care o folosim noi este in fapt perioada de trimitere a organizatorilor si este mentionata clar in instructiunile de participare la loterie. Trimiterea plicurilor se face in ordinea extragerii lor.

Ca sa fiu sincer, cred ca nimeni nu-ti poate spune exact care este procedura pe care o urmeaza organizatorii ca sa extraga castigatorii si ordinea in care trimit plicurile. Ce se scrie sunt doar speculatii.

Ideea este ca incepand cu 1 iulie toti participantii vor putea verifica daca aplicatia lor a fost selectata si sa contacteze organizatorii in cazul in care au fost selectati dar nu au primit instiintarea.
Member
Mihai @ mersi mult de raspuns si pentru timpu acordat.
Member
Registered: May 2010
buna , am si eu o intrebare: aveti idee care este data limita de sosire a plicurilor?
Member
Registered: May 2010
Buna ziua

as dori sa stiu de cand incep interviurile?
va multumesc

Page: 1

©2001-2011 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate