Loteria Vizelor Forum » Procesul de completare al formularelor DSP/DS » Intrebari pentru casatorie Urgent!

Intrebari pentru casatorie Urgent!

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2010
Buna ,

Am si eu o intrebare legata de casatorie!
Prietenul meu castigat la loterie si are c
ase number: 2011EU00021XXX
primit plic 25MAI
stare civila: necasatorit(inca) si nu stim daca trebuie sa facem actele de casatorie inainte de a trimite plicul 1,pentru a completa atat eu cat si el formularele,sau putem face acest lucru dupa ce trimite plicul completat doar de prietenul meu(castigatorul)? ,iar plicul il putem trimite prin posta urgenta in max 3-4 zile sa ajunga castigand timp iar ,costurile fiind suportate de noi?sau trebuie trimise tot prin posta si dureaza 2 sapt si altii de sunt mai aproape sa ne ia locul?Astept urgent un raspuns!

Va multumesc! :P
Member
Registered: May 2010
o alta intrebare ar fi aceea legata de suma de care trebuie sa dispunem doar noi doi tinand cont ca pe numele nostru nu avem decat 2 masini ,amandoua in valoare de 5000 euro si in jur de 3500 ron,dar pana plecam se mai acumuleaza in cont si avem sponsori rude apropiate mie(vitoare sotie),ce ii pot oferii garantat loc de munca viitorului meu sot in domeniul actual sofer trak deoarece unchiul detine o afacere proprie in acest domeniu,iar mie ceva pt inceput...iar cazare am opta catre chirie ,desi ei vor sa ne tina la ei.Putemtrece acum pe formular adresa lor? unde vrem sa mergem?
E prima oara cand aplicam ,am castigat si nu cunoastem toate detaliile,desii stim ca nu trebuie sa scapam nici unu pt a putea trece pente toate etapele loteriei.

Multumesc si bafta tuturor!

Page: 1

©2001-2011 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate