Loteria Vizelor Forum » Procesul de aplicare Online » Doar o intrebare !!! Please Answer Me...

Doar o intrebare !!! Please Answer Me...

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Oct 2009
Deci iata care e intrebarea. Am aplicat si tot ma gindesc ce daca nu am aplicat cum trebuie. Adica, acolo erau: Complete Standard Entry Form (sau ceva de genu asta) si mai era Complete SSL Form (din cite am intelesc pentru cei care folosesc FireFox). Am aplicat prin SSL Form si nu Standard Form. Sunt sanse ca sa fiu selectat? Poate cineva explica faza asta? Pleaseeee.........
Moderator
Registered: Oct 2007
Atata timp cat ai primit pagina de confirmare ca formularul a fost trimis cu succes, ai aplicat cum trebuie si unde trebuie. Numarul de confirmare primit in momentul trimiterii aplicatiei iti va da posibilitatea sa verifici de la 1 iulie daca aplicatia a fost selectata sau nu, in cazul in care nu vei primi fizic scrisoarea de selectie de la organizatori.

Diferenta intre "Standard Form" si "SSL Form" este data de faptul ca datele completate prin "SSL Form" sunt trimise criptat pe 128 biti, trimiterea fiind mai sigura si protectia informatiilor mai mare. Citeste mai multe detalii despre SSL 128 pe Wikipedia: Securitatea nivelului de transport

Page: 1

©2001-2011 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate