Loteria Vizelor Forum » Diverse » Legat de ambasada SUA

Legat de ambasada SUA

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Oct 2008
Sunt foarte nedumerit in privinta unui aspect mai delicat legat de ambasada SUA la Bucuresti. Am aplicat in 2008 si 2009 pentru loteria vizelor 2010/2011. Deocamdata nu s-au dat rezultatele pentru 2011, dar eu as vrea sa stiu daca exista o baza de date cu cei care au aplicat la loterie si pe acest motiv sa mi se respinga viza in cazul in care solicit obtinerea unui alt tip de viza.
Vreau sa plec in SUA cu un program de training si intr-un timp relativ scurt trebuie sa ma prezint la ambasada, vreau sa stiu daca ambasada poseda informatii cu aplicantii la loterie si daca da, acest lucru poate sa fie un motiv de neacordare a vizei.
Spun acest lucru deoarece am auzit de la alte persone ca au fost intrebati de acest aspect la ambasada.
Moderator
Registered: Oct 2007
Asa cum s-a mai spus si in alte posturi, aplicarea la loteria vizelor nu are legatura cu alte tipuri de vize acordate pentru plecarea temporara in America. Pentru ca insasi green cardul este total diferit fata de orice alt tip de viza care este acordata de ambasada. Probabil (folosesc "probabil" pentru ca nimeni nu iti poate confirma daca exista sau nu, nici macar un lucrator din ambasada.. :)) ca o baza de date exista cu diferitele tipuri de viza pe care le-ai obtinut/ai aplicat in trecut.

Faptul ca ai auzit de la alte persoane ca au fost intrebate de loterie nu reprezinta nimic. Probabil ca este o intrebare (standard) pentru tipul de interviu la care se participa pentru a obitne tipul de viza pe care vrei tu sa o iei.

Nu cred ca poate cineva sa iti confirme/infirme ceea ce intrebi tu. Poate ca au acces la baza de date, poate verificarile preliminare care se fac includ si verificarea sa vada daca chiar esti interesat sa pleci/ sa ramai acolo. Eu personal nu cred, dar este doar o parere si nu una autorizata...

Ce e cel mai important, cred eu, este ca daca te intreaba daca ai aplicat, sa spui adevarul si sa te gandesti dinainte ce motiv dai ca raspuns pentru a justifica dorinta ta de a castiga un green card. In plus, si cel mai important, sa ii convingi ca in cazul in care iti vor acorda viza pentru programul de training, tu te vei intoarce inapoi la sfarsitul perioadei si vei astepta "cuminte" :) rezultatele de la loterie.
Member
Registered: Oct 2008
Mersi mult de informatii Mihai!

Page: 1

©2001-2011 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate