Interviu 2018

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Feb 2018
Posts: 1
Buna ziua, avem o problema si poate a intampinat-o si altcineva in decursul diversity visa.
Am castigat DV2018, impreuna cu sotia si baiatul care avea 20 ani la momentul inscrierii. Acum 22.
La programarea pentru interviu ca beneficiari erau trecuti amandoi,insa, ieri, am primit mail de la ambasada din bucuresti cum ca baiatul nu se califica.
Am scris, am explicat situatia, si ni s-a spus ca decizia finala o vom primii in urma interviului si daca vrem sa vina si baiatul la interviu. Ce se intampla ? Sa continuam procesul sau fiul nostru nu mai are nici o sansa ?
Multumesc
Member
Registered: Jun 2017
Posts: 29
Buna si felicitari!
Baiatul a implinit deja 22 de ani? Daca da, nu mai are nicio sansa, nu va primi viza. E pacat sa cheltuiti bani pentru toate taxele ce se impun ca sa primiti un raspuns negativ pentru el. Totusi, asta nu va impiedica pe voi doi sa mergeti la interviu si sa primiti vizele. Ulterior, puteti sa il duceti si pe el prin alt tip de viza (insa dureaza foarte mult).

Alegerea e a voastra, cantariti bine avantajele si dezavantajele fiecarei decizii posibile. Daca ati primit mail de la Bucuresti, inseamna ca sunteti foarte aproape de data interviului si trebuie sa luati o decizie rapid.

Bafta!
Member
Registered: Nov 2017
Posts: 3
Se pare ca nu mai avem nici o sansa cei cu case number 30xxx sau mai mare anul acesta.Totusi cred ca cei de la loterie au un viciu de procedura deoarece dupa ce castigi number case nu spun ca nu te mai prezinti la interviu in functie de visa bulletin ei spun doar ca visa nu este obligatorie.
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 10
Se spune ca ai fost selectat pentru further processing...dar ca asta nu garanteaza o viza pentru ca numarul aplicantilor este mai mare decat numarul vizelor...
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Si mai e ceva.. nu iti poate spune de la inceput ca nu vei mai ajunge la interviu pentru ca ai CN-ul mare.. fiecare editie e diferita, aplicantii sunt diferiti si nu au cum sa prevada cum va evolua acordarea vizelor pe perioada interviurilor.

In instructiunile de participare este specificat foarte clar ca selectarea in cadrul loteriei nu inseamna automat obtinerea vizei, implicit chemarea la interviu. Cei care aplica ar trebui sa stie de la inceput la ce sa se astepte.

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate