Interviu reusit 05.03.2018

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2017
Posts: 43
Ieri 05.03 am fost programata la interviu, la aceeasi ora 13.00. Nu cred ca are rost sa detaliez pas cu pas, pentru ca nu difera de experientele user-ilor pe care le-am citit pe acest forum si care mi-au fost de mare folos in abordarea acestuia. Pentru toti cei care vor urma sa sustina interviul doresc doar sa le comunic sa-si pregateasca din timp mapa cu documente, in ordinea care a mai fost postata si care o primesc si pe e-mail, documentele sa fie in original si copii simple, sa fie relaxati si sa raspunda cu sinceritate la intrebari. D-na consul este foarte draguta dar in acelasi timp atenta la detalii. Daca toate documentele sunt in regula, nu exista neconcordante sau omisiuni in formular, raspundeti cu convingere la intrebari, nu sunt probleme. Apropos, prima intrebare a fost legata de my plans, restul rutina. Bafta tuturor! ;)
Member
Registered: Aug 2017
Posts: 37
Felicitări!
Si succes pe mai departe! 😊
Member
Registered: May 2017
Posts: 43
Multumesc, Lorenna! Asemenea!
Member
Registered: Aug 2017
Posts: 37
Multumesc Danat!
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1554
Felicitari! Unde va duceti, in ce oras? Ai cunoscuti/familie acolo?

p.s. Esti felicitata si pe pagina de FB > https://www.facebook.com/loteriavizeloramerica/ :)
« Last edit by Mihai on Wed Mar 07, 2018 12:42 pm. »
Member
Registered: May 2017
Posts: 43
Multumesc! Chicago, am prieteni acolo.
Member
Registered: Jun 2017
Posts: 29
Ce rapid a trecut timpul, de cand erai stresata cu primele intrebari aici pe forum si parea ca mai este o gramada pana la interviu.
Pana la urma a fost ok si a trecut usor totul, nu-i asa? Ma bucur pentru tine! Felicitari si mult succes in noul drum, sa ai parte de planuri implinite!
Si sper sa ne mai vizitezi din cand in cand sa ne mai dai cate un update despre cum e viata pe acolo.

P.S. In ce data plecati? Ati cumparat deja biletele de avion?
Member
Registered: May 2017
Posts: 43
Asa este, Zuzustele! Multumesc si iti doresc sa treci interviul cu succes! Cu rabdare toate intrebarile isi primesc raspunsurile. Voi pleca in luna iunie si am luat biletul de avion. Ofertele sunt foarte sarace pentru varianta doar dus, asa ca nu era rentabil sa mai astept.
Member
Registered: Jun 2017
Posts: 29
Multumesc mult! Sincer, imi este cam frica ca nu mai prindem interviul, avand in vedere ritmul lunar de crestere din visa bulletin. Ramane doar sa avem rabdare si vom vedea ce va fi. Pana atunci incercam sa ne tinem mintea ocupata cu pregatirile pentru nunta, ca altfel ne facem tot felul de scenarii. Daca e sa fie, va fi, noi oricum nu putem face nimic sa schimbam asta.

Din nou, iti doresc mult succes in toate! :)
Member
Registered: May 2017
Posts: 43
Casa de piatra! Important este sa fiti sanatosi si sa va pastrati speranta! Dumnezeu stie ce este cel mai bine pentru voi. Bafta multa!
Member
Registered: Mar 2018
Posts: 1
Dana as vrea sa vorbim pe Fb daca nu deranjez.
Imi poti da add pe Radu Unguru ?
Member
Registered: Jun 2017
Posts: 25
Felicitari, live the dream!

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate