am nevoie de ajutor..

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Oct 2018
Posts: 1
Buna ziua , am completat ceva gresit la informatii despre educatie .Am trecut liceul cu doploma dar eu am scoala profesionala , dar oricum lucrez in Germania pe un post ce necesita calificare (anul acesta in decembrie fac 4 ani de munca pe acel post)
Pot edita cumva formularul sau sa fac unul nou ?
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Nu puteti nici edita si nici transmite un formular nou. Acum trebuie sa asteptati sa vedeti daca castigati. Daca aplicatia este extrasa, cand trimiteti formularul ds-260 veti putea completa cu situatia reala.

Daca trimiteti o alta aplicatie, ambele aplicatii vor fi descalificate indiferent ce scrieti in ele.
Member
Registered: Aug 2018
Posts: 9
Buna seara,am nevoie de ajutor. Incerc sa completez formularul si cand ajung la intrebare "daca esti casatorit"bifez ca da dar nu ma lasa sa inregistrez datele sotului. Din curiozitate am incercat si celalate dar nici la ele nu te lasa,doar unde scrie "daca esti separat"acolo poti sa bagi datele sotului sau sotiei. Va rog fromos ma puteti ajuta,au mai ramai putine zile pana se gata. Multumesc mult!
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 18
Pagina/serverele merg cam greu cei drept.
Eu a trebuit sa completez de mai multe ori paginile caci atunci cind treceam la urmatoarea pagina ,sistemul m a desconecta si trebuia sa o iau de la inceput.....si asta la inceputul perioadei.
De acum incolo cattre ziua 5 se vor colapsa sigur,asa ca eu,daca nu ai facut inca aplicatia,te sfatiuesc sa te inarmezi cu rabdare si sa staruiesti.Nu e o problema de nevigator sau conexiune,doar ca asa se intimpla cind zeci7sute de mii de persoane vor sa intre in o pagina in acelasi timp....
Mult noroc!
Member
Registered: Nov 2019
Posts: 1
Buna! Intampin dificultati la completarea formularului Dv-2021. Dupa completarea primei pagini, dupa ce dau contuinuare imi spune "this site can"t be acces" sau can"t be reached. Asta de o saptamana de cand am inceput sa aplic. Am incercat din mai multe locatii si de pe laptopuri diferite. Nu am intampinat asemenea probleme anii precedenti. Stie cineva cauza?
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 18
Io, foloseam un "truc": cind eram gata cu pagina,imediat dupa completarea ultimei rubrici,"dadeam fuga" la next in josul paginii.Mi a mers asa.
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 18
Inca se mai poate la ora asta,am verificat.

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate