Lipsa numar de inregistrare.

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2019
Posts: 1
Buna ziua,
Am aplicat anul trecut in timp util, dupa mai multe incercari de prelucrare a fotografiei (marire/micsorare), insa nu am un nr de inregistrare desi inscrierea a fost validata. Mi-a scapat mie detaliul acesta important care face diferenta, sau cererea nu a fost inregistrata? In pasii pe care-i urmez pentru verificarea solicitarii, specific faptul ca am uitat numarul de inrrgistrare, insa totul se cam blocheaza aici.... Cum pot afla daca am avut un numar de inregistrare sau daca cererea a fost intr-adevar inregistrata? Codul de inregistrare se genereaza automat pe pagina oficiala sau este primit pe adresa de e-mail dupa inscriere?
Multumesc!
Gabriela Dragan
Member
Registered: Apr 2018
Posts: 18
Ma tem ca nu poti face nimic.Cel mult sa astepti citeva zile si sa incerci din nou cu procedura din pagina lor.
Nu as vrea sa fiu rau dar cel putin o captura de ecran ai fi putut sa faci cind ai primit ok ul de la aplicatie....In mod normal se printeaza pagina sau cel putin se scrie pe hirtie numarul.
Nu exista nici un email,dupa inregistrare.Numerele de anul asta incep cu 2020....
Imi pare rau!
« Last edit by megaderam on Thu May 09, 2019 7:42 pm. »
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Gabriela, procesul de aplicare la loterie consta in completarea formularului iar primirea lui de catre organizatori era confirmata printr-un mesaj care iti furniza numarul de confirmare ca aplicatia a fost receptionata cu succes.

Acum sunt 2 variante:
1. aplicatia nu a fost trimisa si atunci nu ai primit nici un numar de confirmare. In acest caz nu ai ce sa faci.

2. ai primit acest numar de confirmare dar nu ti-ai dat seama ca e asa important si atunci nu l-ai notat. In acest caz poti sa incerci sa il recuperezi cu informatiile pe care le-ai trimis in aplicatie.
Procedura este aici:
http://www.loteria-vizelor.com/recuperare-numar-de-confirmare-loteria-vizelor/
Daca aceasta este situatia, vei primi numarul de confirmare si cu ajutorul lui vei putea verifica starea aplicatiei. Daca nu iti mai amintesti datele din aplicatie, se aplica varianta 1. :)

Din pacate alte optiuni nu sunt. In toamna vei fi mai atenta la urmatoarea editie ;)

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate