Data aparitiei plic 2+vechime bani in cont

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Sep 2010
Posts: 5
Daca am depus in iunie plicul nr 1,cand ar trebui sa imi vina plicul nr 2? Si am inteles ca dupa ce vine plicul 2,in cca 6 sapt se face programarea pentru interviu,unde se cere si suportul financiar,prin urmare trebuie sa existe banii in cont,este o limita de timp de cand sunt depusi sau poti si cu o zi inainte ?
Multumesc anticipat!
Member
Registered: Oct 2008
Posts: 39
Am discutat cu cineva care a castigat la loteria vizelor din 2005. Primul plic l-a trimis in septembrie deoarece i-a ajuns foarte tarziu, iar cel de-al doilea plic i-a venit in februarie 2006, cand si-a cam luat orice speranta ca va fi acceptat. Mult succes in continuare!
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1554
Trimiterea primului plic inapoi la KCC, nu inseamna automat ca vei si primi invitatie pentru interviu. Conform instructiunilor de urmat pentru cei care au fost selectati si au primit "primul" plic:

"After all of your forms have been received and approved by the Kentucky Consular Center (KCC), based on visa availability, you may receive an interview appointment letter indicating the date, time, and location of your visa interview."

..ceea ce inseamna ca dupa ce au primit formularele completate din primul plic si au fost aprobate, in functie de valabilitatea vizelor, este posibil sa primesti invitatia la interviu.

Poti citi Selectia Castigatorilor pentru a afla mai multe informatii in legatura cu procesul de selectare/anuntare a castigatorilor.

Asa cum a zis si raulbv, instiintarile pot fi trimise si mai tarziu si atunci si chemarile la interviu sunt decalate. Ceea ce urmaresc organizatorii este ca toate cele 50.000 vize alocate in fiecare an pentru Loterie sa fie atribuite pana la sfarsitul lunii septembrie a anului urmator (pentru DV-2011, vizele vor fi rezolvate intre 1 octombrie 2010 si 30 septembrie 2011).

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate