Am pierdut numarul de confirmare..

Locked

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Oct 2010
Posts: 1
Buna, Cum reiese si din topic...am pierdut numarul de confirmare..ce metode am de a afla daca am castigat sau nu...Daca am astigat nu sunt anuntat de nimeni si pierd viza? va multumesc frumos.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Numarul de confirmare nu mai poate fi recuperat in vreun fel. Incepand cu aceasta editie DV-2012, utilizarea numarului de confirmare pe pagina oficiala a loteriei va fi singura modalitate de a afla daca aplicatia a fost selectata sau nu.

In cazul tau, nu vei putea afla daca ai fost selectionat si in consecinta nu vei putea continua procesul de acordare a vizei, daca de exemplu aplicatia ta ar fi selectata la loteria vizelor.
Member
Registered: Oct 2010
Posts: 13
ce ghinion...
Member
Registered: Oct 2010
Posts: 2
NUMARUL PT DV-2012 ESTE DE GENUL?2012**********
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Da... vezi ca pe prima pagina a site-ului LV este o imagine cu o confirmare primita pentru DV-2012.
Member
Registered: Aug 2008
Posts: 4
nici eu nu mai am nr:( ce se intampla daca printr-o minune sa zicem ca am fost castigatoare , nu se mai primeste nici un fel de anunt. confirmare ? sau anul acesta daca aplic voi intampina probleme ,, daca sa zicem as fi castigat ?
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Nimeni nu stie exact procedura care este aplicata pentru a selecta castigatorii... in mod normal, nu ar trebui sa fi afectata..dar... Nu iti ramane decat sa reaplici, e gratis oricum, si sa astepti pana la anul.. si tot asa in anii urmatori, daca vrei intradevar sa pleci. Nu exista posibilitatea sa verifici ce se intampla in interiorul sistemului. Doar sa fi atenta in viitor si sa reti numarul de confirmare.

Locked

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate