curiozitate!

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Oct 2010
Posts: 13
Felicitari in primul rand pentru acest forum!..Am si eu o curiozitate...am facut un credit la o banca cu ceva timp in urma si vreau sa stiu in ce masura ma afecteaza asta..in cazul in care voi castiga la loterie si nu voi reusi sa i-l achit pana la interviu.voi fi intrebata de asa ceva?
Member
Registered: Jan 2011
Posts: 2
E cam auirea ca trebuie sa aduci extract de cont de la banca care sa dovedeasca ca ai banii necesari, acei 5000 USD, si tu daca esti imprumutata la banca inseamna ca nu ai banii astia, ii are banca de la care tu te-ai imprumutat si tu trebuie sa ii dai inapoi. Deci cum faci sa demostrezi ca ii ai? daca de fapt nu ii ai, ca evident daca ii aveai nu erai nevoita sa te imprumuti la banca?? Tu ce crezi ca vor zice? Poti sa nu aduci extract de la banca respectiva, aduci de la alta, de la un alt cont, in care se presupune ca ar trebui sa ai banii, daca nu ce faci, cum demonstrezi ca ii ai? Te duci cu valiza la ambasada si zici ca tu ai cash? Nu stiu daca se poate. Si oricum ei verifica veridicitatea actelor pe care le prezinti.
Member
Registered: Mar 2009
Posts: 137
nush daca functioneaza dar poti sa iti faci un cont in care sa depui bani imprumutati si duci doar extrasul de cont unde ai depus bani, daca intreaba ceva de imprumut le spui ca sunt de nevoi personale si ii dai niste exemple.

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate