REFUZ VIZE PT ROMANIA SI BULGARIA INCEPIND DE AZI (09.12.2010)?

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Sep 2009
Posts: 49
MIHAI,ai vazut astazi la tv reportajul despre refuzul de a ne mai da vize catre America ,atit noua romanilor cit si bulgarilor?
Oare, ma intreb daca vor mai da viza celor care au castigat la lotria vizelor 2012,sau daca mai este valabila loteria pt noi romani?
Apropo,mama prietenei mele a fost refuzata de catre ambasada SUA saptamina trecuta pt viza (mergea la fiica sa dupa 15 ani sa o vada),eu cred ca stiau ca nu vom mai beneficia de viza cit de curind si de aceea au refuzato politicos. :oops:
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1554
Nu am vazut reportajul respectiv. Am verificat sa vad daca presa a scris ceva despre acest subiect, si nu am gasit nimic. Am verificat si pe pagina ambasadei SUA la Bucuresti si nu era nici un comunicat de presa in legatura cu acest lucru. Eu zic sa nu ne speriem si sa asteptam informatiile oficiale din surse sigure de incredere.

Legat de mama prietenei tale, nu poti sti exact motivele pentru care a fost refuzata, pot fi motive legate de persoana in sine sau de fata ei. Sunt multe motive pentru care ar fi putut fi refuzata. Tot ce iti poate spune ea, este ca a fost refuzata. Dar situatia exacta nu o stie decat ambasada, care a considerat probabil ca acordarea vizei poate fi riscanta in cazul ei.
Member
Registered: Sep 2009
Posts: 49
Buna MIHAI,am omis sa iti spun caci nimeni din ziua aceea chemat la interviu nu a trecut.Dinsa sustine ca a vazut pe usa de la intrarea principala un afis pe care scria ,ca ambasada SUA nu mai emite momentan nici un fel de viza pt cetateni romani ,motivul nu ti-l spune nimeni,nici reprogramare nu i-au facut nici unui om de acolo chemat de ei,iti dai seama? Apropo,mi-a mai spus ca erau multi oameni din tara veniti pt viza si nimanui nu ia dat,oare de ce?
M-i se pare destul de ciudat(femeia nu are nici o problema ca sa poata fii refuzata).Poate nu este decit o problema de moment si de aceea nu s-a emis oficial nici un anunt.
Reportajul respectiv a fost la PRO TV ,parintii mei l-au vazut,si mi-au spus despre chestia asta.

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate