Salut!

Locked

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Jan 2012
Posts: 4
Am postat alaltaieri un comentariu, dar vad ca s-a sters. Nu inteleg de ce, dar ma rog.. Spuneam ca m-am hotarat sa aplic si eu pentru anul 2014 si vreau sa pun la punct toate detaliile, din timp. Am inteles ca trebuie sa ai in cont 5000$ si mai platesti si la interviu aproximativ 800$. Intrebarile mele sunt: daca nu ai nici o proprietate pe numele tau, ai sanse reale sa fii ales? Taxele respective in valoare de aproximativ 800$ le platesti indiferent daca iti acorda viza sau nu? Trebuie sa ai pasaportul facut in momentul in care aplici pentru viza sau poti rezolva si apoi? Ce analize medicale trebuie facute? Multumesc anticipat pentru raspunsuri si sper sa nu va stresez prea tare fiindca sigur o sa mai am si alte intrebari :D
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Bine ai venit pe forum Alina!
Postul tau nu a fost sters, ai postat intr-un alt post care nu avea legatura cu intrebarile puse de tine.
Am copiat eu mesajul tau si am creat un topic nou... pe care ulterior l-am sters pentru ca l-ai creat pe asta.
« Last edit by Mihai on Tue Jan 24, 2012 1:06 pm. »
Member
Registered: Jan 2012
Posts: 4
Imi cer scuze, nu mi-am dat seama.
Member
Registered: Jan 2012
Posts: 4
Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie cand aveti timp!!
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Parte din raspunsurile la intrebarile tale se gasesc deja pe forum..

5000$/persoana este o suma neoficiala, nu scrie in instructiuni cat trebuie sa ai, dar se pare ca este o suma acceptata la interviu pentru ca acopera cheltuielile initialale cand ajungi in America in primele 6 luni. Daca ai o suma mai mare, cu atat mai bine. Uite ce scrie la intrebarea 33 din instructiuni:
"Daca sunteti selectat sa aplicati pentru o viza DV, inainte de a vi se elibera o viza, vi se va cere sa furnizati dovada ca nu veti deveni o sarcina publica in Statele Unite. Aceasta dovada poate fi sub forma unei combinatii a bunurilor personale, o declaratie de suport (formularul I-134) de la o ruda sau prieten care domiciliaza in Statele Unite, si/sau o oferta de lucru de la un angajator din Statele Unite"
Nu conteaza daca ai propietati sau nu, ci suma pe care o ai/deti.

800$ reprezinta taxele pe care le platesti inainte de interviu (in ziua interviului) si daca nu primesti viza, ti se va restitui in jur de 500$.

Pentru restul intrebarilor, poate iti raspund cei care au castigat si au trecut prin procesul de obtinere a vizei.
Member
Registered: Jan 2012
Posts: 4
Iti multumesc, Mihai!
Member
Registered: Apr 2012
Posts: 35
Alina, eu si sotul meu am avut interviul pe 15 feb. 2012.Poate ai aflat ca acum s-a injumatatit taxa de viza pt loteristi.E vreo 400$ de persoana.Vreo 300 lei de persoana analizele medicale cerute.Noi le-am facut la biomedica.Daca nu ai pasaport nou(electronic) te costa cam 250 lei.Cam acestea sunt cheltuielile.Nu mai mentionez biletul de tren,si alte maruntisuri.
Member
Registered: Jun 2012
Posts: 1
Buna tuturor si bine v-am gasit pe forum!

Daniela, in cazul in care nu se acorda viza, se mai restitue ceva din alea 400$?
Member
Registered: Sep 2010
Posts: 57
Location: bucuresti, romania
din cate informatii am strans de pe forum, nu prea sunt motive sa nu se acorde viza. probabil de aceea nu ai primit un raspuns atatea zile....oare nu e nimeni in aeasta situatie ? si eu asteptam raspunsul la intrebarea ta !
Member
Registered: Apr 2012
Posts: 35
Sincer nu stiu daca se restituie din bani.Noi am primit viza, asa ca nu a fost cazul.Si inca nu am auzit pe cineva, loterist fiind, sa nu primeasca viza.

Locked

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate