putin confuz ?! am nevoie de ajutor

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2008
Posts: 19
daca am norocul sa fiu admis si sa primesc visa,cat timp pot sta in state ?eu as vrea sa ma duc ca si turist vreo 2luni iar dupa sa imi caut un job.Job-ul trebuie sa il am asigurat atunci cand ajung acolo ? multumesc.
Member
Registered: May 2008
Posts: 19
si as mai avea o intrebare.se tot aminteste ca atunci cand te inscri sa adugi si sotia si copii.eu nu am de nici un fel.ce sa fac.este vreo varsta minima de la care se poate participa ???multumesc
Member
Registered: May 2008
Posts: 19
pt varsta minima am gasit raspunsul la intrebarea nr18.dar pt cel mai sus mentionat nu am gasit
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1552
Ai un avantaj daca aplici si in numele sotiei, daca o ai, pentru a-ti mari sansele de reusita. La completarea formularului, ar trebui sa treci si datele despre sotie/copii daca ii ai...
Green-cardul, daca la aceasta "viza" te referi, iti da drept "nelimitat" de a sta pe teritoriul Americii, de a munci, trai si invata (precum zice si sloganul acestui site). Daca tu vrei sa te intorci inapoi dupa o anumita perioada de timp, este alegerea ta. Dar in general, toate eforturile, si pe unele locuri sacrificii, se fac tocmai pentru a ajunge in America si a ramane.
« Last edit by Mihai on Sat May 17, 2008 7:39 am. »
Member
Registered: May 2008
Posts: 19
multumesc mult pentru raspuns
Member
Registered: Jun 2008
Posts: 1
am primit 1 plic de la loteria vizelor 2009. Trebuie trimis cu acesta innapoi si fotografiile sau numai la interviu . va multumesc
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1552
Fotografiile se trimit cu formularele din acest plic.
Member
Registered: Jun 2008
Posts: 1
eu sunt traducator autorizat pentru engleza si franceza. La interviu aveti nevoie de anumite acte traduse si legalizate. Daca sunteti din Cluj sau din apropiere va pot ajuta. tel meu 0745253504

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate