Banii

Locked

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2012
Posts: 14
Salut,
As vrea sa stiu daca cei 5000 de $ sunt necesari in cazul sot, sotie si copil (de 2 ani) pentru fiecare, adica 15000$, sau sunt suficienti 10000$???

Multumesc!
Member
Registered: Feb 2011
Posts: 269
Salut Lavi ,


teoretic ar trebui sa fie ok dar daca ai duce si un act de proprietate de la o casa , cred ca ar creste si mai mult sansele sa obtineti viza .

mult succes la obtinerea vizei
Member
Registered: May 2012
Posts: 14
Salut,

Eu nu am nici o proprietate, tocmai de asta nici nu am vrut sa fac ceva sa ma lege de Romania.
Astept de mult sa plec, si se pare ca am avut noroc :P
Dar tinand cont de faptul ca intentionez sa raman acolo de tot, ce relevanta are proprietatea?
Member
Registered: Feb 2011
Posts: 269
Lavi ,

asa ca si tine cred ca marea majoritate de aici de pe forum isi doresc nespus de mult sa ajunga in state si sa inceapa o noua viata acolo , iar cat priveste proprietatea nu este obligatoriu sa o ai , eu in continuare cred ca cei 10000 s-au 15000 de dolari iti sunt suficienti pentru a arata ofiterului consular ca dispui de o suma de bani care iti permite sa traiesti decent pentru o perioada de timp tu si familia ta , dar o proprietate s-au cxeva pe numele tau s-au a familiei va creste mult mai mult sansa de acordare a vizei , deoarece acest program de acordare a vizei iti ofera doar un drept de rezidenta nicidecum un ajutor financiar din partea SUA , si de aceea ofiterii consulari incearca sa se asigure ca dispui de mijloace financiare suficiente pentru a nu devenii o povara pentru guvernul SUA , pentru asta eu cred ca orice proprietate este inca bine venita pe langa banii de care dispui .

daca vrei pot sa iti dau un exemplu , am un prieten care a plecat in state tot prin loterie si cand a fost la ambasada pentru viza l-au amanat si nu i-au dat viza lui si sotiei lui si tot asa au mers cu un extras de cont de 10000 dolari cu toate ca avea o garsoniera pe numele lui dar ....nu a dus si actul de proprietate , iar a doua oara cand a mers a dus un contract de munca din SUA si asa a obtinut viza , dar ceea ce iti povestesc eu nu inseamna ca se intampla la toti , eu consider ca este mai bine sa se mearga la obtinerea vizei pregatit din toate punctele de vedere.

mult succes in obtinerea vizei si sa vi din nou pe forum sa ne povesteti cum a fost .
Member
Registered: May 2012
Posts: 14
ionel,

In cazul nostru, eu am castigat la L-V ca aplicant principal. Daca sotul meu ar avea o oferta de munca in USA ar fi ok, sau imi trebuie neaparat mie?, deoarece noi nu avem nici o proprietate :S
Member
Registered: Sep 2011
Posts: 36
Sunt pe coasta de vest, e inca 5/24/12, Lavi deja esti in 5/25/2012, dif de 10 ore, ce pot sa zic? aplicantul principal "duce totul in spate" nu oferta locului de munca are prioritate, la interviu trebuie sa faceti dovada ca va puteti intretine cel putin 3 luni de la intrarea in USA, sa stiti ca daca aveti copii, prioritatea nr 1 sunt acestia si nu locul de munca, cum ve-ti proceda cu ei, trebuie dusi si adusi de la scoala,..., deci in principiu trebuiesc 5000 $ de persoana, sau evaluarea data de un expert a locuintei, in cazul cand aveti proprietate, dar nu aveti, asa ati scris. Bineinteles ca va poate intreba de un eventual loc de munca, dar nu cer dovezi, va cred pe cuvant. Tu esti aceea care va vorbi mai mult. Succes si nu va dati batuti, treceti oceanul.
Member
Registered: Feb 2011
Posts: 269
eu cred ca ar ajuta si o oferta de munca , asa cum ti-am scris acel prieten al meu a mers cu oferta de munca din state si de restul n u prea l-a mai intrebat , dar era intr-adevar aplicantul principal , dar pana la urma este o oferta de munca in state si chiar daca nu o verifica ei cel putin se uita pe actul care atesta oferta de munca , prietenul meu avea oferta de munca semnata si stampilata de un notar de acolo din state , dar eu cred ca daca voi sunteti 3 si puteti dovedi ca aveti 15000 dolari nu vad ce alt motiv ar fi sa va refuze .


mult , mult succes
Member
Registered: May 2012
Posts: 14
Multumesc mult pentru sfaturi, au fost foarte utile!
O sa va mai scriu daca o sa mai am ceva nelamuriri, si bine inteles, o sa va comunic cum a fost interviul.

Multumesc!
Member
Registered: May 2012
Posts: 14
Buna,

As mai avea si eu o intrebare, poate ma veti ajuta; daca am un credit la banca (scot bani pentru a pleca in US), ar fi vreo problema la interviul pentru obtinere a vizei?, este recomandat sa spun ca am credit, nu????

Va multumesc anticipat, si astept un reply
Member
Registered: Sep 2011
Posts: 36
nu te intreaba nimeni la interviu de datoriile din Romania, tu trebuie sa faci dovada ca va puteti intretine cateva luni pana la sosirea actelor si gasirea unui loc de munca si atat,
Member
Registered: May 2012
Posts: 14
Altcineva care a avut deja experienta asta poate confirma acelasi lucru???
Mersi!
Member
Registered: Jul 2012
Posts: 4
buna ziua tuturor.
daca figurezi ca si coplatitor la un credit pt locuinta este vreo problema la interviu?
Member
Registered: Sep 2010
Posts: 57
Location: bucuresti, romania
silviasavu, nu, nu este nicio problema. si eu sunt in aceiasi situatie.
Member
Registered: Jul 2012
Posts: 4
mersi mult tipirel

Locked

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate