Clearly print or type all answers in the English language

Locked

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Sep 2012
Posts: 19
Asta ineamna ca formularele DSP-122 si DS 230 le pot completa pe calculator,apoi printa cu tot cu raspunsurile mele,singura mea iscalitura cu pixul pe aceste formulare fiind doar semnatura si data? sau merg si trase la imprimanta si apoi scrise cu pixul toate datele personale?
Member
Registered: Sep 2012
Posts: 19
stie cineva ceva in legatura cu intrebarea de mai sus?
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 29
esti castigator?
Member
Registered: Sep 2012
Posts: 19
nu patrick.n-am participat la DV-2013 ci la DV-2014.Doream sa stiu dinainte raspunsul la intrebarea de mai sus daca se poate si nu in ultimul moment, sa stau pe forumuri,in loc sa le depun a doua zi.Stii raspunsul la intrebarea mea?Tu ai castigat?Ai experienta?
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 29
le poti completa pe calculator,apoi printa cu tot cu raspunsuri.Cel mai important este sa castigi dupa aceea vei avea timp de toate amanuntele acestea.Sunt persoane care participa de 15 ani si nu au castigat niciodata...asa ca...Bafta!Da eu sunt castigator.
Member
Registered: Sep 2012
Posts: 19
Felicitari Patrick si multumesc pentru raspuns.A cata oara e de cand aplici?
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 29
....fara numar...:))
Member
Registered: Sep 2012
Posts: 19
e ceva :)))
Member
Registered: Oct 2014
Posts: 15
La mine e prima data.. imi incerc si yo norocu` care.. m`a ocolit mereu... obiectivu` meu asta a fost de cand ma stiu si cu toata ca am avut ceva modificari... acum vre`o 2 3 ani de a ramane in portugalia.. da` mi`am dat 2 palme si mi`am revenit.. sincer nu mai aveam aceeasi tragere.. adevaru`i ca`mi place in portugalia si, cunosc tara asta la fel de bine ca romania, am colindat toata tara continentala si 8 din 10 insule , da` pentru mine acasa inseamna Lisabona :)... si ulterior mi`am revenit inapoi la american dream , apoi a aparut in juru` obiectivuului .. canada, australia si noua zeelanda, ... eram aproape hotarat sa aleg noua zeelanda..mai ales ca am fost jucator de rugby si idolu` meu era Lomu,unu` dintre cei mai jmekeri jucatori din epoca aia, vorbind cu un neo zeelandez de vre`o 20 si ceva de ani .. mi`a zis ca marea majoritate a tinerilor emigreaza in au si uk, si apoi cand am mai auzit ca solu` acolo e sarac in seleniu si asta cauzaeaza cancer .. am sters de pe lista nz, din motive personale.in ultmu` timp.. eram "decis" ca australia va fi destinatia mea.. da` pana la urma tot n`am renuntat la us.

De orice fel.. vreau sa va zic, chiar daca viata/soarta te pune la`ncercare si`ti da tentatii.. daca vrei cu adevarat ceva.. si lupti. pana si universu` contribuie la realizara acelui vis, deci yo lupt in continuare dis nu am bacu`, da` chiar daca n`o sa fiu selectat.. tot mai am o sansa, care asta n`am cum s`o ratez niciodata.. cetatenia portugues.. care o iau la anu`

Doamne ajuta la toata lumea!
« Last edit by YoGolan on Mon Oct 20, 2014 12:21 pm. »

Locked

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate