DOCUMENTE

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 2
Salutare tuturor, sunt Cristina, familia mea a fost programata la interviu.:) Am urmarit topicurile voastre dar nu imi este in clar un anumit aspect ... si anume DOCUMENTELE - certificatele de nastere si casatorie, diplomele de liceu, facultate, master care se cer la dosar-ul pentru interviu trebuie sa fie traduse si legalizate?????
« Last edit by bcristina on Thu Oct 25, 2012 3:53 pm. »
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 29
1.certificatul de nastere original+copie, pentru fiecare membru al familiei
2.cazierul+copie
3.diploma de bac+copie
4.plicul cu analizele medicale
5.garantii financiare(2 extrase de cont semnate si stampilate de la banca)
6. Certificat de casatorie plus copie

In plus, mai trebuie, ca sa fie ca la dosar dovezi de relatie, livret militar, daca e cazul, AOS, care intra la garantii financiare, daca aveti. Scrisoarea de castigare a loteriei si cam atat. Copiile sunt simple, la xerox. Daca sunteti sot si sotie, fiecare trebuie sa aiba o copie dupa certificatul de casatorie, chiar daca e doar un original. Nu uitati pasapoartele. E bine sa aveti si diplome de facultate.
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 27
Salutare. Incep prin a spune ca nu mai pot posta pe "Incep interviurile pentru DV 2013" deoarece nu mai am buton de Post Replay. Asta dupa ce recunosc am bagat codul gresit si am fost nevoit sa schimb un altul nou.Poate Mihai ma va ajuta in aceasta privinta.
Acum legat de cele de mai sus am si eu o intrebare:
Am citit pe sait ca persoanele care au mers la interviu aveau cu ele scrisoare de garantie sau invitatie din partea celor pe care iau trecut in formulare. Cata importanta are aceasta?
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 27
Uitasem...Cam ce trebuie sa dovedesti ca sa poti trece interviul? Doar ca ai "materie cenusie" cum am mai citit pe sait. De exemplu pentru obtinerea unei vize turistice trebuie sa aduci dovezi ca ai motive de intoarcere (ex propietati)...
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 27
Patrick poti sa-mi spui si mie ce e AOSul?
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 27
Daca AOS banuiesc ca e AsigurareaObligatorieSanatate inca nu sunt in clar cu "dovezi de relatie"...Poate ma lamureste cineva. Din ce am mai citit pe sait e necesar sa fie actele traduse la un traducator autorizat.
bcristina poate ne spui cam pe cand ai fost tu programata si daca aveai case number peste 7000. Eu am sub si totusi fiindca nu am trimis actele de la ambasada mi-au spus ca nu ma aflu pe lista celor din noiembrie INCA. Mi-au spus oricum sa nu ma ingrijorez din aceasta privinta. Mai bine mai tarziu decat niciodata :)
Member
Registered: Feb 2011
Posts: 269
patrick , as dori sa imi spui si mie mai detaliat la punctul 5 , ca nu pricep , de ce trebuie 2 extrase de cont ?nu de alta dar nu inteleg logica?
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 29
in cazul in care ai bani in 2 banci-iti trebuie 2 extrase!
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 29
Affidavit Of Support(AOS I-134)-Este un formular completat de catre o persoana din state care are cetatenie americana sau Green Card .Este o dovada de sustinere financiara.
"dovezi de relatie"-doar in cazul in care te ai casatorit dupa ce ai castigat DV.
« Last edit by patrick on Fri Oct 26, 2012 12:36 am. »
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 29
Affidavit of Support nu este neaparat necesar, el doar inlocuieste la nevoie dovada banilor care sa acopere cheltuielile cu relocarea, pana la intrarea in normal.
Member
Registered: Sep 2011
Posts: 36
actele solicitate sunt cele declarate la inscrierea on-line, nu trebuie traduse, sa aveti si copii dupa ele, evident ca trebuie certificatele de nastere, de casatorie, diplome, cazier, fisele medicale si o dovada ca puteti sa va intretineti o perioada de timp pana la sosirea actelor si incadrarea, implicit primul salar, aceasta dovada poate fi un cont bancar sau o proprietate cu evaluarea ei, pe langa toate acestea , nu e necesar, dar e bine sa aveti o persoana de contact care va va sprijini, nu neaparat financiar ci mai mult pentru indrumare, repet, nimic tradus, nimic legalizat, originale si copii, atat.
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 2
Va multumesc pentru raspuns patrick si GABI. Deci raspuns clar si pentru altii : - actele (DOCUMENTELE) cum sunt certificatele, diplomele si cazierele NU TREBUIE TRADUSE SI LEGALIZATE. Sunt necesare doar ORIGINALE + COPII.
Member
Registered: Sep 2010
Posts: 57
Location: bucuresti, romania
stie cineva ce este numarul de caz BCH ? pentru interviu imi cere acel cont tnt...unde se cere sa comunic seriile pasapoartelor...si nr de caz BCH..

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate