ATENTIE!!!!!

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Jul 2008
Posts: 2
Location: neamt
Dupa completarea formularului de inscriere pt loterie (pana la rubrica visa card),am primit un telefon anonim in care o doamna/domnisoara mi-a cerut detalii legate de mine(vasta ,ocupatie,etc)iar spre finalul convorbirii mi-a cerut numarul cardului,inclusiv data expirarii acestuia...Continuarea a sunat asa:have a nice day!!
Member
Registered: Jul 2008
Posts: 2
Location: neamt
Am uitat sa precizez ca doamna/domnisoara destul de amabila si care imi vorbea in limba engleza a sunat pe data de 22.07.2008 pe la ora 20.00 insa mi-a spus si un numar de card pe care o sa vi-l postez ulterior.As dori sa cunosc cateva pareri...Va multumesc
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Din cele spuse de dvs. inteleg ca ati apelat la un intermediar pentru a va ajuta la completarea formularelor pentru loterie si poate chiar sa aplice in numele dvs. Formularul original nu cuprinde nici o rubrica de card de credit, fiind gratuit. In plus, perioada oficiala de desfasurare a loteriei incepe in luna octombrie. Nu precizati insa daca ati dat informatii despre cartea de credit la telefon sau online. Despre ce anume doriti sa aflati pareri?

Ca o regula generala, NICIODATA nu trebuie oferite informatii personale (inclusiv nume, varsta) si legate de carti de credit sau de orice alta natura la telefon, atata timp cat nu sunteti initiatorul apelului si nu puteti identifica persoana cu care vorbiti.

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate