va rog sa ma ajutati...

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2013
Posts: 3
Buna,am aflat de curand ca am fost selectat in programul loteria vizelor 2014, problema este ca imediat ce am aflat nu am mai putut accesa adresa de e-mail...asi vrea sa stiu daca trebuie sa primesc ceva pe mail,sau cum sa procedez,ar trebuii sa anunt la ambasada....nu mai pot recupera id-ul :(...daca stie cineva v-asi fi recunoscator...multumesc
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1554
Pe email vei primi instiintarea sa te duci sa verifici datele pentru interviu. Cand trimiti formularele, poti specifica o alta adresa de email unde sa iti trimita informatii.
Member
Registered: May 2013
Posts: 3
multumesc mult pt raspuns ...
Member
Registered: Jan 2015
Posts: 1
Buna ziua,
Am fost selectat ca aplicant principal in DV2015. Am completat formularul DV260. Odata cu mine mai este si sotia si copilul. Am asteptat si nu am primit nimic pana in acest moment. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu ce trebuie sa fac in continuare. Trebuia sa completez DV260 si pentru sotie si pentru copil? Nu am primit nimic pana in acest moment, daca primesc cumva raspuns cum il primesc?
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1554
Programarea la interviu se face in functie de CN... ce CN ai?
Instiintarea se face prin email si vei fi indrumat sa te duci online sa vezi data interviului si alte informatii utile.
DV-260 e completat doar de castigator si in el sunt trecute informatii despre toti membrii familiei.
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
Mihai wrote
DV-260 e completat doar de castigator si in el sunt trecute informatii despre toti membrii familiei.
ești sigur că se complectează doar un formular pentru familie? sau cite unul pentru fiecare membru de familie?
Member
Registered: May 2014
Posts: 49
DS 260 se completeaza de toti membrii familiei.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1554
Scuze, asa este: formularul DS-260 se completeaza de catre toti membrii familiei care au fost initial inclusi in aplicatia castigatorului si care aplica pentru o viza DV si urmeaza sa emigreze in America.

"The principal applicant and all family members applying for a diversity visa in the DV-2015 and DV-2016 program must complete Form DS-260."

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate