Demersurile necesare plecarii

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2013
Posts: 4
Buna! Ma numesc Nicoleta si sunt din Baia Mare . Am castigat la Loteria Vizelor si nu stiu ce trebuie sa fac pe mai departe. Am verificat sa vad daca am fost selectata si cam atat iar acum as avea nevoie, daca ma poate ajuta cineva sa ma initieze ce trebuie sa fac pe mai departe . Va multumesc!
Member
Registered: Feb 2011
Posts: 269
Draga Nicoleta , daca o sa " rasfoiesti " putin acest forum vei afla raspunsurile , .....in mare , trebuie sa completezi formularele DSP-122 (cel care a avut aplicatia castigatoare ) si DS-230 pentru fieacre membru al familiei aplicantului , cate 2 poze , scrisoarea care te-a instiintat ca ai castigat , pe care o printezi pui in plic (recomandare trimite u DHL , TNT ) cu confirmare de primire si gata , astepti sa fi anuntata de data inteviului .

dar iti recomand sa iei la citit acest forum , ma repet vei gai tot ce ai nevoie.

bafta
Member
Registered: May 2013
Posts: 16
Buna NIcoleta,
Eu astazi am trimis plicul, mi-a luat 5 zile sa adun tate datele pt mine sotie si copil pt ca am lucrat, te sfatuesc sa descarci formularele si sa completezi intrun fiser aparte ca o simulare, notand in acelasi timp indoielile, cand postesi ai mai multe intrebari si primesti mai multe raspunsuri de odata, mai ales ca acum nu ai prea mare trafic pe forum.
Bafta si Doamne ajuta
Member
Registered: May 2013
Posts: 4
Multumesc frumos pentru raspuns, din cate am citit si ieri pe forum si mi-ati scris am inteles ca trebuie complectate cele doua formulare pentru mine si pentru fiecare membru al familiei dar ideea este ca eu nu sunt casatorita si nu am nici copii. In acest caz voi complecta doar primul formular sau este nevoie sa aduc aminte si de restul membrilor din familia mea in al doilea formular? Am inteles ca dupa ce esti selectat primesti un plic de la ei cu toate cerintele si nu stiu daca trebuie sa le trimit acum un e-mail sau o confirmare a faptului ca am fost selectat si sa confirm adresa sau trebuie doar sa astept plicul de la ei si apoi sa le trimit toate documentele necesare? Va multumesc!
« Last edit by NicoletaR on Thu May 16, 2013 12:15 pm. »
Member
Registered: May 2013
Posts: 4
Inca ceva :) Imi cer scuze dar tot imi mai aduc aminte de cate ceva! Scrisoarea de care spuneai ca trebuie printata si pusa in plic si trimisa cu restul actelor, este de fapt aplicatia prin care am fost selectata? Adica trebuie sa le mai trimit eu ceva inainte sa primesc plicul de la ei sau astept plicul si apoi trimit tot ce este nevoie?
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Nu stiu unde ai citit ca urmeaza sa primesti un plic si chiar daca ai citit, verifica data cand acea informatie a fost publicata. Informatia este invechita. ACUM NU MAI PRIMESTI NICI UN PLIC!!! Toate informatiile le gasesti online. Urmeaza pasii descrisi in instructiunile primite in pagina in care ai fost anuntata ca ai castigat. In cazul tau completezi cele 2 formulare si adaugi in plic ceea ce s-a mai discutat de cateva ori in posturile anterioare.

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate