In cat timp se pleaca?

Locked

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Sep 2008
Posts: 2
Un var de-al meu a castigat la loteria vizelor acum 2 ani de zile. Stiu ca atunci spunea ceva de genul ca trebuie sa plece in 6 luni ca altfel isi pierde green cardul. Dar cat trebuie sa stai acolo? De exemplu daca pleci, dar stai doar 1 luna si te intorci... ramai cu GC-ul? Care sunt reglementarile in privinta asta?
Member
Registered: Apr 2009
Posts: 71
da trebuie sa plece in 6 luni de cand a primit viza si trebuie sa stea minim 6 luni in STATE si apoi se poate intoarce din cate stiu eu
.
Member
Registered: Oct 2010
Posts: 7
apropo cat este valabil green cardul? cat se poate sta maxim?
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1554
@ptma: Green card-ul nu este o viza obisnuita cu o perioada clara de valabilitate, dupa care la sfarsitul ei trebuie sa te intorci. Green card-ul este pentru cei care doresc sa plece in America si sa traiasca acolo, sa munceasca.. sa inceapa o noua viata.
Member
Registered: Oct 2010
Posts: 7
am inteles acuma.nu eram sigur.mersi
Member
Registered: Sep 2013
Posts: 5
Cat poti sa stai in Romania , dupa cele 6 luni petrecute in America ? Adica cand trebuie sa te intorci in State din nou ca sa nu pierzi viza?
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
viza o pierzi atunci cind faci prima intrare.
nu trebuie să stai 6 luni in america. poți să te intorci in romania cu următorul avion după ce faci formalitățile de intrare. condiția e ca să nu stai in afara sua pentru mai mult de 6 luni. deși se spune că pină la un an poți să intri doar pe baza GC, ofițerul de la CBP poate oricind să decidă că ți-ai abandonat rezidența (Chiar și dacă stai mai puțin de 6 luni)
Member
Registered: May 2013
Posts: 32
o intrebare in acest sens :

In situatia in care am luat interviul , intru in SUA luna urmatoare , si gasesc de lucru ceva gen : sunt angajat de o firma din SUA , care ma trimite sa lucrez detasat in alta tara, mai mult de 6 luni ..... reprezinta o problema acest lucru ? pot pierde GC ?

mersi
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
aplici pentru un re-entry permit
ai deja ceva aranjat? altminteri nu-ţi bate capul cu asta.
Member
Registered: May 2013
Posts: 32
mersi Aramis pt raspuns!
inca nu am nimic aranjat , dar iau in considerare fiecare varianta.
Member
Registered: Dec 2013
Posts: 2
SALUT. Nevasta-mea e sceptica cu privire la plecarea noastra acolo. Suntem in Firenze deocamdata. Problema e ca nu avem mpe nimeni acolo,eu am aplicat pentru ca asa imi este firea sa caut lucruri noi dar situatia globala nu ofera garantia unei reusite 100%. in State. Drept sa va spun nu sunt deloc "luminat" cu ce as putea gasi acolo. In Canada am un f.bun prieten cu familia si cred ca acolo m-as duce,dar sa vedem care este situatia cu sederea obligatorie in State pentru a nu pierde G.C. Aici am firma de constructii si vreau sa deschid si in Canada una la fel. Probabil ca v-a trebui sa deschid si in State una sa pot calatorii in interes de serviciu intre cele doua tari. Daca aveti sfaturi pertinente sau nu ...va astept sa discutam mai multe. O zi excelenta va doresc

Locked

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate