Alta extragere pentru DV - 2014

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Apr 2013
Posts: 7
Location: galati
Salut,

Stie cineva daca se mai face alta extragere pentru DV - 2014?
Eu am aplicat si la DV - 2015, de aceasta data a aplicat si prietena mea pentru mai multe sanse. Dar mai aveam o oaza de speranta pentru o noua extragere DV - 2014.

Multumesc,
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1552
Din ce am vazut anul trecut, nu a fost un mesaj oficial ca o noua extragere a fost efectuata pentru Dv-2013 ci doar a aparut un mesaj pe pagina dedicata loteriei care invita pe cei care nu fusesera extrasi in mai 2012 sa isi verifice statusul. Mesajul a fost afisat dupa data de 15 octombrie 2012 si cam tot de atunci unele persoane au scris pe facebook/forumuri ca statusul lor a fost schimbat si ca au castigat.

Acum vad ca mesajul de anul trecut s-a pastrat si pentru DV-2014. Ce poti sa faci este sa iti verifici acum statusul si sa vezi daca a aparut vreo modificare.

Mesaj oficial efectiv in care sa anunte o extragere suplimentare pentru DV-2014, nu cred ca o sa vezi.
Member
Registered: Jun 2013
Posts: 156
eu una am verificat aplicatia fratelui meu (care nu a fost extras in mai 2013) si nu i s-a schimbat statutul asa ca...ori s-a extras si nu a fost selectat nici a doua oara, ori nu s-a extras.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1552
Daca imi amintesc bine, pentru Dv-2014 au fost anuntati un numar record de castigatori asa ca probabilitatea de a se efectua o extragere suplimenatra este destul de mica. Tu poti continua sa verifici statusul fratelui tau saptamanal, nu costa nimic. Nu sti ce noroc are fratele tau. Oricum, daca toti cei mentionati de tine in "grupul optimistilor cu CN mare" ajung la interviu, va fi un lucru extraordinar.
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
in programul DV se face o singura extragere. anuntul de pe site e ceva firesc, unii (chiar daca nu va vine sa credeti) uita ca au participat (am dat peste cineva care a aflat in vara asta ca el castigase anul trecut). in 2012 tehnic vorbind a fost vorba tot de o singura extragere, pentru ca prima a fost invalidata din cauza erorii de soft. cei 100k (146k anul asta) de castigatori sunt suficienti ca sa acopere numarul de vize disponibile. nu uitati ca nu e specificata nicaieri obligatia lor a acorda toata cele 50k de vize. se dau cate se dau. au fost ani in care s-au pierdut mii de vize (cred ca cel mai jos nivel a fost undeva pe la 43k).
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1552
Aramis wrote
nu uitati ca nu e specificata nicaieri obligatia lor a acorda toata cele 50k de vize. se dau cate se dau.


Aramis, iti citez din raspunsul la intrebarea 26 din instructiunile oficiale pentru DV-2015:

"For DV-2015, 50,000 DV visas are available. Because it is likely that some of the first 50,000 persons who are selected will not qualify for visas or pursue their cases to visa issuance, more than 50,000 entries will be selected to ensure that all of the available DV visas are issued. However, this also means that there may not be a sufficient number of visas for all those who are initially selected"

Probabil ca o sa spui ca una scrie in instructiunile OFICIALE si alta se intampla in realitate. E bine totusi sa specifici, de fiecare data, ca ceea ce scri este doar parerea ta personala.

Revin cu rugamintea sa iti susti afirmatiile cu link-uri catre pagini oficiale atunci cand te referi la tot ceea ce inseamna procedura oficiala de aplicare si selectie la loteria vizelor.

Poti sa incepi chiar cu sustinerea afirmatiei din mesajul precedent:
Aramis wrote
au fost ani in care s-au pierdut mii de vize (cred ca cel mai jos nivel a fost undeva pe la 43k).
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
DV-2002 - s-au acordat 43,368 de vize, dintr-un total de 87k de castigatori.

dar... cel mai prost an a fost DV-2007: s-au acordat doar 40,760 de vize.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1552
Hai ca acum chiar vi cu date foarte exacte.. macar acum un link catre o pagina oficiala?
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
datele sunt deja in calculatorul meu, catre care nu pot sa va dau link-uri.
pentru cine vrea sa ma verfice, asa cum am spus, visa bulletin, cautati anii respectivi, luna in care s-au publicat rezultatele pentru castigatori și arhiva/statistica DHS pentru vize. toate pe pagina BCA (Bureau of Consular Affair) adica travel.state.gov
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1552
Bun, deci nu poti sa aduci dovezi oficiale la datele pe care le prezinti. Nu poti sustine cu probe verificabile parerile tale diferite fata de ce scrie negru/alb in instructiunile de participare oficiale.

M-am lamurit!

Te rog sa iti exprimi parerea, daca doresti, doar despre subiectele legate de America: viata, experienta si orice alta intrebare legata de subiect.

Legat de subiecte ce trateaza aplicarea la loteria vizelor, procesul de selecatare, interviu, poti sa te abti.

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate