DS-260

Page: < 1 2 3 4 > »

Author Post
Member
Registered: Sep 2009
Posts: 49
Acesta este linkul unde trebuie sa completezi formularul DS-260 emavls:
https://ceac.state.gov/ceac/
Member
Registered: May 2014
Posts: 15
https://ceac.state.gov/GenNIV/Default.aspx mai exact asta?
Member
Registered: Sep 2009
Posts: 49
NU.pe acel link ,ci pe acela ce l-am postat eu,dai click pe el si completezi acest formular EMAVLS:DS-260, Online Immigrant Visa and Alien Registration Application
Member
Registered: Sep 2009
Posts: 49
Vezi ca ce ai deschis tu este formularul DS 160 NU ACELA,ci tu trebuie sa il completezi pe DS 260.ATENTIE!!!!!!!!!
Member
Registered: May 2014
Posts: 13
Hello, la primary occupation in form ds 260 se completeaza ce ai iesit din facultate sau unde lucrezi acum? Multumesc
Member
Registered: May 2014
Posts: 15
Stie cineva dupa trimiterea formularului cam care e timpul pe care trebuie sa il astept?
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
emavls wrote
Stie cineva dupa trimiterea formularului cam care e timpul pe care trebuie sa il astept?

să aștepți... ce?
AlexandraRadu wrote
Hello, la primary occupation in form ds 260 se completeaza ce ai iesit din facultate sau unde lucrezi acum? Multumesc
păi dacă scrie occupation e ce lucrezi.
« Last edit by Aramis on Thu May 22, 2014 2:16 am. »
Member
Registered: May 2014
Posts: 15
pana sunt anuntata de interviu
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
peste vreo 10 luni
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1550
Intrebare pentru cei care au castigat DV-2015 si au intrat si vazut/completat formularul DS-260... cum vi se pare? L-ati completat pe tot deja? Au trecut deja 3 zile si nu avem nici un feedback pe tema asta...

Am vazut si eu ce se cere acolo, se pare ca intrebarile sunt mult mai multe decat ce se trimitea pana acum in vechile formulare tiparite.
Member
Registered: May 2014
Posts: 36
@Mihai, eu l-am completat pe tot si l-am si trimis deja. Mi s-a parut OK in general formularul, si e drept sunt destul de multe intrebari, dar in aproximativ 2 ore se poate completa [nu stiu cum erau formularele tiparite pana acum, e prima oara cand castig dupa 4 participari].

Acum trec din nou la asteptare ... una foarte lunga dupa cum se arata.
Member
Registered: May 2014
Posts: 25
Cineva a postat intrebarile din formularul DS-260: shusterman.com/pdf/DS-260.pdf
« Last edit by Mihai on Fri May 23, 2014 1:15 am. »
Member
Registered: May 2014
Posts: 25
Aici sunt toate instructiunile, detaliate (Document oficial): http://travel.state.gov/content/dam/visas/DS-260%20Exemplar.pdf
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1550
Gina_g wrote
Aici sunt toate instructiunile, detaliate (Document oficial): http://travel.state.gov/content/dam/visas/DS-260%20Exemplar.pdf

Documentul este oficial dar nu este actualizat.. dupa cum se vede chiar de la inceput, e varianta Octombrie 2013, data la care nu se stia ca si castigatorii DV vor trebui sa completeze acest formular.

In mare este un document care poate da o idee despre ce este vorba cu acest formular DS-260... dar cel putin sectiunea Getting Started e diferita in prezent... poate cineva din castigatori confirma?
Member
Registered: Jan 2014
Posts: 38
Daca acesta e formularul ds-260 seamana extrem de mult cu ceea ce completam eu chiar inainte de interviul pentru J1, doar partea de sign in si petitioner difera. In rest acelasi lucru. Good luck everyone
« Last edit by oana2014d on Thu May 22, 2014 9:33 pm. »
Member
Registered: Sep 2009
Posts: 49
Buna Mihai ,acum am terminat si eu formularul de completat si a durat ceva ,cu toate ca timpul de completare este limitat la 1 ora daca nu se blocheaza si o i-ei de la capat,dar cu toate astea este gata si l-am trimis.Speram sa fim cit mai repede chemati la interviu,macar anul acesta tinind cont ca avem un CN mic.
Apropo mie mi sau parut destul de multe intrebari cam inutile legate de rudele de gradul 1 decedate(socru,soacra),dar asta este cerinta lor si o respectam.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1550
Detalii si in romana despre formularul DS-260: http://www.loteria-vizelor.com/formular-ds-260/
Member
Registered: May 2014
Posts: 5
Salut la adresa si numele persoanei unde urmeaza sa locuim in us se poate trece altceva daca inca nu suntem siguri unde mergem?
Member
Registered: May 2014
Posts: 13
buna , 2 ani de experienta sunt obligatorii daca nu ai diploma de bac ? sau trebuie ca dupa facultate sa ai si 2 ani experienta intr un job? mersi
Member
Registered: May 2013
Posts: 71
Alexandra vechime in munca iti trebuie daca nu detii o diploma de bac...dar citind pe aici am inteles ca e cam greu fara diploma de bac :( ....Si asta e obligatoriu pt aplicatul principal (cel care a fost selectat) ...
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1550
nela wrote
Am o nelamurire: in formularul DS-260 la petitionar ce anume trebuie completat?


Aramis wrote
nimic. in programul DV nu există petiționar.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1550
Razvan86 wrote
Salut la adresa si numele persoanei unde urmeaza sa locuim in us se poate trece altceva daca inca nu suntem siguri unde mergem?

Pana la editia DV-2014 cand se trimiteau formularele pe suport hartie, la aceasta intrebare se putea raspunde si cu N/A sau "TO BE PRESENTED AT THE INTERVIEW DATE", urmand ca la interviu sa dai si aceste detalii. Nu stiu daca acum poti mentiona asta dar cred ca inca mai e valabila optiunea asta pentru ca nu toti pot sti cu atatea luni inainte de interviu unde or sa stea in US sau la ce adresa sa le fie livrat gc-ul.
Member
Registered: May 2014
Posts: 49
Buna seara,
In formularu DS 260 este o intrebare daca mai utilizezi sau daca ai mai avut alte nume...
Trebuie trecut numele de domnisoara cumva..??.Eu am aplicat cu numele actual ,toate documentele mele sant pe numele de sot exceptie diploma de universitate.
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
femeile in general (in Romania) folosesc rubrica asta. se referă la toate numele avute anterior: cel de la naștere dacă diferă de cel de căsătorie și cel din căsătoriile anterioare (fie că s-au incheiat prin divorț sau deces). valabil și pentru cei care și-au schimbat numele pe cale administrativă.
Member
Registered: Jun 2014
Posts: 9
buna,spuneti-mi va rog ce acte sau analize trebuie sa avem pina la interviu?multumesc

Page: < 1 2 3 4 > »

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate