Ce acte pregatim pentru interviu DV-2015

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Aug 2014
Posts: 9
Inca astept emailul de la Kentucky, care cel mai probabil va ajunge in primavara-vara 2015 avand un CN42XXX . Probabil mai sunt topicuri despre acte insa mi-ar placea sa discutam mai detaliat despre ele.

Ce acte ne trebuie pentru interviu, cum ajungem in posesia lor si cand ar trebui pregatite ?
Member
Registered: May 2014
Posts: 36
Actele care sunt necesare vin in mail-ul de la KCC din cate stiu eu[ai atunci timp 2 luni sa le pregatesti]. Cat despre CN, cu noroc ajungi in August-Septembrie anul viitor [anul asta cu un CN ca al tau nu s-a ajuns la interviu]. Eu am CN 40XXX si am dubii ca prind interviul. Dar speranta moare ultima.
Multa bafta!
Member
Registered: Aug 2014
Posts: 42
In anii prededenti vizele s-au oprit la 41150 (http://travel.state.gov/content/visas/english/law-and-policy/bulletin/2014/visa-bulletin-for-september-2014.html) asa ca nu ar strica sa aplici si pentru DV-2016. Cred ca interviul daca vei ajunge este in septembrie.
Succes !
Member
Registered: Aug 2014
Posts: 9
Doamne ajuta sa prindem interviul ... Dar mailul de la KCC nu vine cu 2-3 sapt inainte de interviu ? asa parca stiam...

Pot sa aplic si pt DV2016 ? Nu influenteaza cu ceva ?
« Last edit by Hann on Thu Oct 02, 2014 7:27 pm. »
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1550
Mail-ul vine cu 4-6 saptamani inainte de interviu.
Poti aplica si la dv-2016, nu influenteaza.
Member
Registered: Oct 2014
Posts: 29
Buna , noi avem nr de caz foarte mic 1XX , am trimis formularul DS260 PE 7 iulie dar inka nu am primit emailul cu data de interviu si deja suntem ff nerabdatori .....nu stiu exact dupa ce criterii trimit programarile la interviu.Noi am ales sa il facem in Madrid dat faptul ca locuim in Spania, am vazut pe forum o doamna care a trimis actele e 2 iulie..o rog sa ne spuna daca a primit programarea de interviu,Salutari si multa bafta tuturor.
Member
Registered: Aug 2014
Posts: 9
Astazi tocmai am aflat data interviului. Continuand acest thread despre tot ceea ce trebuie pregatit, am cateva semne de intrebare. Din ce am inteles si ce am citit pe site, voi enumera cam ce-mi trebuie, daca omit ceva sa-mi spuneti.

Am 21 de ani, liceul terminat, anul 2 la facultate, necasatorit. Eu sunt principalul aplicant. Deci voi porni singur pe acest drum.

1.Required DV Qualifying Education or Work Experience

Din moment ce nu am apucat sa termin o facultate am doar diploma de bac si o diploma de electrician.

2.Birth Certificates

Aici e clar trebuie certificatul de nastere.

3.Court and Prison Records

Cazier.

4.Police Records

Aici nu am idee ce trebuie.

5.Analize medicale (Regina Maria)

6.Pasaport valabi cel putin 6 luni.

7.Scrisoarea de programare a interviului.

Care se poate gasi aici : Electronic Diversity Visa (E-DV) website

8.Pagina de confirmare a DS-260

9.Doua fotografii cu aplicantul.

10.Plata taxei de viza.

Asta cand si unde se plateste ? In ce moneda se plateste ? La ce suma sa ma astept?

-------

Toate actele, diplome, analize trebuie traduse. Intrebarea este de cine, unde si cum ?

In momentul interviului trebuie sa fac dovada ca dispun de o anumita suma intr-un cont ?
« Last edit by Hann on Wed Jul 22, 2015 10:10 pm. »
Member
Registered: May 2014
Posts: 21
Police records daca ai fost arestat...nu e cazul.
Taxa se achita inainte de interviu 330$ (lei sau dolari, cash dau card)
E ok ce diplome ai.
Nu trebuie sa traduci nimic daca dai interviul in romania. Iti trebuie extras de cont cu minim 5000 dolari.
Nu ai zis nimic de cont TNT. Trebuie si ala. Succes
Member
Registered: Aug 2014
Posts: 9
Cont TNT , ce este acesta, la ce foloseste, cum imi fac unul?

Multumesc.
« Last edit by Hann on Thu Jul 23, 2015 1:20 am. »
Member
Registered: May 2014
Posts: 21
E obligatoriu sa il ai. E un serviciu cu care iti vine pasaportul acasa (dupa ce ti s-a pus viza). Cauta pe net ca gasesti sigur. Dupa ce te-ai autentificat iti da un cod de bare. Listezi pagina si o pui in mapa cu acte pe care o iei la interviu.
Member
Registered: Nov 2013
Posts: 32
Location: U.S.A.
@Hann: Police records e de fapt cazierul.
La interviu prezinti un suport financiar, care poate fi o combinatie intre diferite assets: bani, proprietati, suport de la o persoana din State.
Cel mai simplu e banii dintr-un cont bancar. Nu exista o suma minima. E la latitudinea ofiterului de la Ambasada.
« Last edit by Brody on Thu Jul 23, 2015 11:51 am. »
Member
Registered: Aug 2014
Posts: 9
@Brody: multumesc de info suplimentare.

Am incercat sa fac cont TNT, nu am putut fara a detine o companie. Am sunat la TNT si mi-au spus ca nu lucreaza cu persoane fizice, deci nu pot sa-mi fac cont.

Am gasit un site care arata cam asa :
https://cgifederal.secure.force.com/applicanthome
User posted image

...mi-am facut cont, am adaugat niste date pe acolo . Nu am nici o informatie de TNT sau un cod.

Am cautat despre TNT sa fac cont, nu gasesc cum.
Member
Registered: Aug 2014
Posts: 9
Da, am reusit pana la urma sa intru in posesia codului TNT.

Deci nu am am nevoie de nici un act tradus daca sunt in Romania.

Dar diplomele vor trebui traduse pentru a fi valabile / recunoscute in US, asa este ?

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate