Important. Formular -Prima parte

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Oct 2014
Posts: 15
Buna, acum 2-3h am descoperit acest site si sunt bucuros ca este de mare ajutor.
Am cateva intrebari si va rog sa`mi dati raspunsuri sigure cat mai repede.

Intrebarea 1 din forumular

Numele meu de familie include litere diacritice, este necesar de scris asa sau pot sa`l scriu fara diacritice ?

Intrebarea 6 din formular

Sunt nascut in romania si momentan traiesc in portugalia, am inteles ca asta nu are nici o treaba dar totusi nu am inteles partea cu eligibilitatea.. ce tebuie sa pun , Da sau Nu?

Intrebarea 12 din formular.

Am 12 clase terminate si ceva diplome de operator tehnica de calcul in automatizari si electronica(parca ) dar niciodata nu am muncit in domeniul asta.
Am muncit in alte domenii dar nu am diploma de calificare..
Deci.. o sa fiu respins nu?

Si daca trebuie neaparat aceasta dimploma si de exemplu merg aici la o scoala si o iau, nu o sa fie probeleme ca am invatat in romania si am diploma din portugalia?
Inca nu stiu nimic.. ma duc maine daca am timp la ministeru` educatiei si vad ce se poate face sa iau diploma urgent

Din cate am vazut yo doar in romania se pune asa pret pe bacalaureat.. care spre ghinionu` meu am picat la mate.. da` asa e viata nu`i dreapta.. yo care eram la liceu la zi si trebuia sa merg si sa am note bune nu am luat iar altii de pe la mine din oras care faceau un liceu pe la tg neamt, si mergeau numai 2 saptamani pe semestru au "luat" bacu` cu cel putin 8 oameni buni..

Alte intrebari
1. eu am ceva neamuri in state, deja de f multi ani, nu am vorbit nici o data de`o chemare din cauza ca sora mea mai mare a fost invitata de 5 6 ori.. si niciodata n`a luat viza, oare asta m`ar ajuta cu ceva la loterie?

2. si cum sunt rezident portugues si daca merg la ambasada statelor in portugalia sa cer viza.. sunt trimis la ambasada romana in portugalia sa tratez de viza sau am loc acolo pentru ca sunt rezident ?

3. Daca cineva mai stie altfel de modalitate de`a ajunge`n state.. prin ceva program de emigrare, sau ceva.. yo vreau sa emigrez in state preferabil, da` daca nu reusesc... australia sau canada.. poate stie careva ceva programe.. sau poate exista tot asa loteria vizelor pentru au sau ca .

Va multumesc
Member
Registered: Oct 2014
Posts: 15
Intrebare intrebatoare:

Eu locuiesc in portugalia, sunt rezident aici , deci am adresa, dar problema e ca daca ma mut ? Primesc ceva prin posta? sau adresa e doar asa ...

Sunt in dubii.. ce adresa sa pun? cea din romania sau asta de aici ?
Yo pana la urma n`am nici o treaba cu ro, da` faza e ca daca apar complicatii ca pe buletin am o adresa si acolo am pus alta


Hai fratilor ziceti`mi si mie ce si cum ca vreau si yo sa aplic!!!
« Last edit by YoGolan on Mon Oct 20, 2014 4:25 am. »
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1527
Da, multe intrebari... :) dar putine raspunsuri si asta pentru ca mai intai de toate ar trebui sa te califici ca sa aplici la loterie. Din ce ai scris tu aici, nu te califici. Instructiunile sunt clare: diploma de bacalaureat sau echivalentul educatiei liceale in S.U.A., definit ca absolvirea a 12 clase elementare si secundare.
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
F1 - fără diacritice
F6 - ești eligibil doar pentru Romania
F12 - aplică. alegi pentru interviu secția consulară din Portugalia. aceia cu siguranță or să respecte cerințele.
1. te ajută doar dacă sunt de acord să iți ofere AoS
2. vezi mai sus.
3. nu există
4. adresa din Portugalia. oricum nu contează, nu se mai fac comunicări scrise, ci doar pe e-mail.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1527
Aramis, la raspunsul tau F12 spune-i si ce acte doveditoare sa duca pentru ca cei de la sectia consulara din Portugalia sa respecte cerintele.
Member
Registered: Oct 2014
Posts: 15
deci nu am intels yo bine?

You must have a minimum of a high school diploma reflecting the completion of a full course of study (vocation schools or equivalency degrees are not acceptable) or be a skilled worker in an occupation that requires at least two years of training or experience to qualify (visit http://online.onetcenter.org/ {this link will open in a new window} to see if your occupation qualifies) for a Diversity Visa.

Poi yo inteleg de aici ca trebuie sa am minim diploma de "high school" liceu terminat , reflectand la competente.. am si certificat de competente...
Yo am ramas in dubii ca daca era ceva zicea de bachelor/ baccalaureate.. in fine.. mie personal mi se pare o prostie extrema bacu`,
Yo aplic oricum si bifez high school degree . N`am nimic de pierdut
Member
Registered: Oct 2014
Posts: 15
Fratilor yo poate`s mai tare de cap si n`am inteles.. la intrebarea 6 cu eligibilitatea.. deci in final yo tre` sa pun Yes ou No ?
Ca daca va uitati bine si portugal este eligibila
Member
Registered: Oct 2014
Posts: 15
poate`mi raspundeti si mie ca sa incep si yo aplicataia aia o data.. ca`s intins de somn. si azi aveam ceva de facut... si oameni buni.. nu va pierdeti speranta, yo stiam de ani de zile de loterie da` nu stiam ca nu se plateste.. gaseam doar da`lea cu bani.. si anu` asta am intalint o fata din iran/iraq.. fac confuzie ... in state deja de ceva timp.. sor`sa i`a facut aplicatia pe net.. si i`am cerut siteu` si mi l`a dat..si a zis ca ma ajuta cu aplicatai daca nu bunghesc mersu` ... in final am gasit acest forum si am gasit ceva info aici
Member
Registered: Aug 2014
Posts: 42
S-a mai discutat, fara diploma de bacalaureat nu ai mari sanse de a primi viza in caz ca esti catigator al loteriei.
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
eu ți-am răspuns. tu faci cum vrei...

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate