LETTER OF ACCEPTANCE AND APPROVAL FOR THE VISA

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2014
Posts: 4
Am fost selectata cu CN 43XXX pentru DV-2015. Zilele trecute am primit un email de la un consul trimis de pe yahoo:"DEPARTMENT OF IMMIGRATION OF THE UNITED STATES OF AMERICA" <a....._es....@yahoo.com> prin care mi se cer cateva informatii (numele, adresa postala, nr pasaport, email) de trimis la adresa: immigrationvisa@usa.com. Ieri am primit un al doilea email cu urmatoarele cerinte: "1. Passport Copy ( Information Page ) 2. Passport Photograph 3. National Identity Card ( Your country ) Please let me know if you have any of your family members you will like to follow you to the United states. If Yes,Please give me their full names so that i can be able to start all the process together." As dori sa stiu daca intr-adevar se cer atatea informatii pentru programare interviu de pe o adresa de yahoo? Copie dupa ID card = eu inteleg buletin? Multumesc!
Member
Registered: Jun 2015
Posts: 1
Salutare,
Eu zic sa stai cuminte in banca ta si sa nu trimiti nimic. E o mare facatura mail-ul acela. Orice corespondenta oficiala din partea autoritatilor americane vine de la mail cu extensia @gov si in nici un caz de pe adresa de yahoo cu extensia @usa.com. NU trimite nici un document !!
Member
Registered: May 2014
Posts: 4
Buna,

Mi s-a parut si mie ciudat, de aceea m-am gandit sa pun o intrebare. Totusi nu cred ca sunt singura care a primit astfel de e-mail-uri. Multumesc!

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate