Interviu DV2015 - Bucuresti - 8.09.2015

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2014
Posts: 36
Salutare! Astazi am avut si eu interviul de viza, dupa o lung asteptare. Procesul de la ambasada cred ca a fost prezentat, asa ca nu voi intra in detalii: prezentare acte, plata taxa de 330 dolari, amprentare si dupa aceea dupa o asteptare destul de lunga interviul propriu zis.
La interviu am fost intrebat cand am mai fost in US, ce am facut, cand m-am intors si de ce. La mine au aparut probleme cu cazierul din alta tara (Polonia in cazul meu). Se pare ca in Polonia exista un cazier juvenil pt persoanele sub 24 de ani. Eu aveam doar cazierul pt adulti, dar ajunsesem in Polonia dupa 24 de ani( lucru pe care doamna consul nu l-ainteles se pare), si mi-a fost respinsa viza, urmand ca ei sa se intereseze daca e necesar acel cazier. Am parasit ambasada, am vorbit la consulatul polon (ei nu stiau de acest cazier juvenil) asa ca am hotarat sa plec spre birou. La jumatate de ora am primit telefon de la ambasada USA (au vazut ca am ajuns in Polonia dupa varsta de 24 de ani de fapt) si am facut cale intoarsa. Am lasat pasaportul si in doua-trei zile voi primi pasaportul cu viza : ) happy end pt mine pana la urma se pare. Sper ca experienta mea sa ajute pe cei ce urmeaza a avea interviul. Daca sunt intrebari pot incerca sa raspund, in masura in care am un raspuns. Multa bafta celor ce urmeaza a merge la ambasada!

PS pentru mebrii grupului Loteria vizelor SUA de pe Facebook scuze de duplicat, am postat acelasi mesaj si acolo.
« Last edit by Mihai on Wed Sep 09, 2015 10:06 am. »
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1554
Felicitari Dan! Multa bafta in America!

Interesanta experienta la interviu...
Member
Registered: May 2014
Posts: 36
Multumesc frumos Mihai!
Da, as putea spune interesanta experienta. Sper sa fie de folos informatiile si altor persoane, sa nu treaca prin toata "nebunia" si procesul sa fie cat mai lin.

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate