aici cineva a castigat dv 2017 ?

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Jul 2016
Posts: 3
buna ziua
e cineva care a castigat dv 2017 ?
Member
Registered: May 2016
Posts: 4
am si trimis formularul ds260
Member
Registered: Jul 2016
Posts: 3
felicitar magdut
cand primim invitatie prin mail
atunci stii ce trebuie sa facem ? ce punem in dosar?
Member
Registered: Oct 2016
Posts: 4
;) Buna ziua la toata lumea ma numesc Cornelia si sunt noua aici,doar acum mi-am facut cont la acest forum,doresc daca cineva poate sa imi de-a macar un sfat cu privire la istorioara mea in legatura cu aceasta viza pt America. Deci eu de vre-o 3-4 ani m-am inscris pe un site American pr loteria vizelor care se cheama US GREEN CARD la care eu nu stiam nimic despre vize si america etc...etc..nici macar nu stiu engleza doar inteleg foarte putin...dupa care in 2014 am primit prin e-mail numarul de confirmare,si nr adica semnatura digitala pe care trebuia sa o salvez,dar eu ne stiind ce trebuie sa fac pt ca totul era in limba engleza si nu era nimeni sa ma indrume sau sa imi spuna ce sa fac asa ca nu am facut nimic si poate ca as fii obtinut viza dar asta e ieri din nou am primit acelasi nr dar problema mea este oare daca m-as inscrie pe situl asta rom pt loteria vizelor as putea sau ar fii o descalificare pt mine ??? Deci macar un sfat dati-mi ....va multumesc !!!
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Cornelia, din cate inteleg ai intrat pe un site care nu este autorizat de catre Departamentul de Stat American sa se ocupe cu loteria vizelor, le-ai dat datele tale si ei au aplicat pentru tine. Ceea ce ai primit este confirmarea ca ei au primit datele tale si nu ca cei care se ocupa cu loteria KCC ar fi primit aplicatia ta. Asta s-a intamplat in 2014. Acum zici ca ai facut din nou acelasi lucru si ne intrebi daca ai aplica din nou pe site-ul oficial ce s-ar intampla?

Si inca ceva, eu nu inteleg cum ai ajuns pe site-ul ala daca zici ca intelegi foarte putin engleza... de ce n-ai ajuns direct pe site-ul oficial? In plus, de ce nu ai cautat informatii in romana despre loteria vizelor ca sa vezi despre ce e vorba si cum functioneaza? Pe www.loteriavizelor.com sunt informatii in limba romana despre loteria vizelor de 15 ani de zile...
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
magdut wrote
a primit cineva programarea pentru interviu?

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate