Pasaport alta serie

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Jan 2017
Posts: 15
Buna ziua
Cind am completat formularul DS-260 in iunie 2026 ,nu eram casatorita , respectiv pasaportul meu avea o serie ,peste 2 luni in august 2016 m-am casatorit , mi-am schimbat pasaportul dupa familia sotului si pasaportul are alta serie.
Ce fac daca in formular e alta serie?
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1550
La interviu le aduci pe amandoua.
Member
Registered: Jun 2017
Posts: 29
Buna Victoria!

Cum ai rezolvat pana la urma aceasta problema? Ai mers la interviu cu ambele pasapoarte (in cazul in care acesta a avut loc deja) sau ai efectuat modificarile necesare, respectiv seria noului pasaport in formularul DS-260 inainte de interviu?

Multa bafta!
Member
Registered: May 2017
Posts: 43
Buna seara! In luna mai 2017 am completat DS 260, iar pasaportul al carui serie am trecut-o va expira in luna ianuarie 2018. In luna august am depus documentele pentru un nou pasaport, iar cei de la KCC mi-au rapuns ca daca imi redeschid formularul pentru a corecta eventuale erori, acesta practic va fi reinregistrat si poate produce inrtarzieri in procesare. Intrebare: este posibil sa ma prezint la interiviu cu ambele pasapoarte?
Member
Registered: Jun 2017
Posts: 29
@danat Buna! In mod normal, tipul acesta de corecturi mici nu ar trebui sa produca intarzieri in procesare. Poti incerca sa le scrii direct celor de la KCC pe mail si sa le dai lor seria noua de la pasaport si poate ai noroc si modifica ei pentru tine (am citit pe forum ca s-a mai intamplat asta). De asemenea, te poti prezenta cu ambele pasapoarte la interviu si ar trebui sa fie in regula. Insa daca ai un CN mare si ajungi la interviu prin iulie sa zicem, posibil sa te intrebe la ambasada de ce nu ai facut modificarea daca tie ti-a expirat in ianuarie...mai mult decat atat nu pot sa faca, nu e un motiv de refuz al vizei. Eu zic ca oricum e mai sigur daca faci aceasta modificare in DS 260, dar poti sta linistita, orice varianta ai alege. Ce ti-am scris acum se bazeaa pe experientele altor loteristi care au fost relatate pe forumul acesta, precum si pe forumuri internationale, deci trateaza informatiile cu precautie, nu am pretentia ca am 100% dreptate. Decizia e a ta. Ce CN ai? Multa bafta!
Member
Registered: May 2017
Posts: 43
Am lasat-o asa, am intrat in posesia noului pasaport, iar la interviu le voi prezenta pe amandoua. Cei de la KCC nu fac nicio modificare sau completare, iti dau posibilitatea sa o faci tu. CN-ul meu este 11xxx.

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate