esti invitat la interviu....

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Oct 2010
Posts: 5
Am cateva intrebari pe care consider ca ii intereseaza pe toti loteristii...cel putin de cand am aplicat eu, au inceput sa apara...
1.Sa spunem ca esti invitat la interviu...trebuie neaparat sa ai banii(10.000 usd de cuplu)daca am o casa, care valoreaza mai mult decat suma respectiva si ma duc la interviu cu estimarea valorii de la o societate abilitata este ok? spunand la ambasada ca am de gand sa o vand in cazul in care primesc viza...
2.In cazul in care nu cunosti nici o persoana in SUA, ce adresa mentionezi (am inteles ca iti cer)?Trebuie sa iti alegi si statul in care vrei sa mergi?
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1554
1. La interviu trebuie sa demonstrezi ca ai banii necesari sa te intreti pentru cateva luni de la intrarea in America. Evaluarea de care vorbesti ar trebui sa fie suficienta... si pe numele tau, bineinteles.

2. Adresa unde este trimis green-card-ul iti va fi ceruta pe aeroport la biroul emigrari cand ajungi in America. Din momentul in care vei afla ca ai fost selectat si urmeaza sa trimiti urmatoarele formulare si vei fi chemat la interviu, vei gasi multe alte informatii pe net in legatura cu noua ta situatie. Cand vei ateriza pe un aeroport din America, vei sti exact unde urmeaza sa locuiesti....cel putin pentru inceput.

Chiar daca initial vei spune ca doresti sa mergi intr-un anumit stat din America, ulterior poti sa te razgandesti. Trebuie sa incerci sa gasesti locul potrivit care crezi tu ca te poate avantaja sa incepi o noua viata, cu cat mai putine probleme la inceput. Iar ca sa iti dai seama unde ar fi mai bine sa mergi, trebuie sa cauti informatii despre diferitele locuri din America.. totul se gaseste pe internet. Incepand cu comunitatile romanesti la care eventual poti sa apelezi si pana la regiunile care, spre exemplu, ar cauta oameni in locuri de munca unde esti cel mai bine pregatit/calificat...
Member
Registered: Mar 2009
Posts: 137
am citit pe un forum, aveau o sectiune "INTERVIURI" unde diferite persoane care au castigat la loterie povesteau cum a decurs interviu sau mai bine ziua interviului, explicat in cel mai mic detaliu si la toti am vazut intrebarile care le-a pus consulu si spunea cam asa:

1. De ce vrei sa te duci in USA?
2. Cunosti pe cineva in USA?
3. Adresa unde vrei sa iti trimitem actele?

raspunsurile la aceste intrebari nu erau bineinteles probabil pentru anumite persoane ar trebui sa ramana confidentiale, dar cea ce vreau eu sa intreb este :

intrebarea 3 mi-o mai pune daca raspund negativ la cea de a2-a intebare?
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1554
Da. Faptul ca cunosti pe cineva in America nu inseamna automat ca vei si sta la persoana respectiva. Poti sa cunosti si mai multe persoane si sa stai la una dintre ele. Sau poti sa stai la un Hostel pentru 2-3 saptamani sau mai mult.. sau poti sa inchiriezi un apartament. De asta am si spus ca initial tu poti da o adresa la interviu unde crezi ca vei sta.. dar se poate schimba pina in momentul cand vei ajunge efectiv in America. In schimb, cand aterizezi pe aeroport acolo, vei sti cu precizie ca in noaptea respectiva si pentru urmatoarea perioada vei sta la o anumita adresa.

Odata aflat pe teritoriul american, in cazul in care te vei muta din nou pana sa primesti green card-ul, vei avea posibilitatea sa anunti autoritatile despre noua adresa.
Member
Registered: Mar 2009
Posts: 137
am inteles. Mersi :D

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate