programare interviu 2011

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Sep 2010
Posts: 5
Stie cineva pe la ce case number s-a ajuns cu programarea la interviu? :(
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1550
Vezi, poate te ajuta asta...
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_5197.html
mai pe la sfarsit...
Member
Registered: Dec 2011
Posts: 6
salut

as dori sa va intreb daca la cei care au fost programati la interviu li s-a cerut din partea ambasadei sa trimita in avans copii de pe prima pagina de pasaport si fotografiile. noi suntem programati pe data de 15 februarie si ni s-a cerut sa trimitem in avans aceste lucruri. am trimis copii scanate de pe pasaport si fotografiile in format digital dar ne-au cerut sa trimitem fotografiile prin posta
Member
Registered: Sep 2011
Posts: 36
da, cer si asa ceva, copii dupa pasapoarte si daca e cazul si dupa fotografii, in cazul in care cele trimise nu au fost la dimensiunile cerute. Daca au cerut numai atat inseamna ca esti pe drumul cel bun. Bafta.
Member
Registered: Dec 2011
Posts: 6
Multumesc Gabi, am trimis fotografiile si astept acum cu nerabdare sa treaca interviul
Member
Registered: May 2009
Posts: 24
Hmmm in legatura cu loteria,stiti voi ma baieti ca iar au inceput mistocarii de vize sa trimita email la oamenii care spera la ceva...... Ei da, daca eram putin mai bata chiar credeam ceea ce au scris pt ca suna foarteeeee convingator numa ca mi-au gresit numele de familie una si doi la sf paginii cer bani. Mihai cand ai timp sa citesti sa ma anunti daca vrei sa ti-l trimit.
Member
Registered: Sep 2011
Posts: 36
Ionut, la interviu pot spune ca trebuie sa fii sincer, te va intreba de suportul financiar, bani sau proprietate, in cazul proprietatii sa ai actul de vanzare cumparare si o evaluare facuta de un expert evaluator autorizat, te va costa un pic, aprox 600 lei, sa ai si actul de studiu in original, cum ai declarat, cel putin diploma de bacalaureat , e destul, daca esti casatorit vor trebui si certificatul de casatorie, cele de nastere, cazierul, originale si copii. Nimic nu a trebuit tradus. Totul in limba romana. Vor mai cere si persoana de contact din State, unde sa trimita actele, GC-ul. Interviul va fi in limba dorita de tine, romana sau engleza. Bafta.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1550
@ina_flo.. da, poti sa il trimiti, daca este diferit de ce au trimis anul trecut.
Member
Registered: May 2009
Posts: 24
spune-mi unde sa ti-l trimit
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1550
l-am vazut... l-am sters pentru ca este acelasi tip de mesaj standard trimis pentru a pacalii oamenii. Cine este interesat sa vada cum arata astfel de mesaje, ii recomand sa viziteze http://www.loteriavizelor.com/exemplu-mesaj-fraudulos.htm

Nu este identic cu ce ai primit tu, dar pastreaza aceeasi structura.. in final trebuie sa trimiti bani prin WU pentru a obtine ceva.

Dar te rog sa il forward-ezi la info@loteriavizelor.com pentru a il da ca exemplu pe prima pagina. O sa scot eu nume, tel si restul datelor personale.
« Last edit by Mihai on Sat Jan 28, 2012 12:49 pm. »
Member
Registered: May 2009
Posts: 24
ok,o sa ti-l trimit oricum pare destul de real daca nu esti ATENT!!!!!
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1550
Multumesc. L-am dat ca exemplu si acum poate fi accesat de pe prima pagina a site-ului.

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate