intrebarea nr. 1 si 4

Locked

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Sep 2008
Posts: 30
la intrebarea nr. 1 si 4 trebuie sa bifam si casutele alea de sub nume si respectiv oras :| si inca o intrebare cum ar fi mai bine sa fie scris la intrebarea 8 Adresa de corespondenta la 8b. Adresa linia 1 eu stau pe B-dul TRAIAN 8b. Adresa linia 1 B-dul TRAIAN NR.2 AP.36 8b. Adresa linia 1 STREET TRAIAN NR.2 AP.36
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Casutele respective sunt selectate numai daca nu aveti nimic sa completati in rubricile respective. Pentru a fi mai clar, va voi da un exemplu de completare, luand in considerare informatiile oferite, plus unele aleatorii pentru a intelege mai bine:

1a. Popescu (consideram ca Popescu este numele de familie)
1b. Adrian (prenumele)
1c. Marian (daca Marian este numele mic. Daca nu, lasati necompletat si selectati casuta de sub dreptunghiul respectiv)

4. Braila (consideram Braila, orasul unde v-ati nascut. Daca nu se cunoaste orasul nasterii, se lasa necompletat si se selecteaza casuta de sub dreptunghiul respectiv)

Consideram ca doriti sa primiti notificarea de castig pe numele personal (Popescu Adrian, in exemplul nostru) si adresa de acasa:

8a. Popescu Adrian (Popescu Adrian sau Adrian Popescu, nu are importanta in acest moment)
8b. B-dul TRAIAN NR.2 AP.36 8b (este adresa exacta care apare pe orice factura primita acasa sau asa cum este scrisa in buletin)
8c. (lasati necompletat. Aceasta linie se foloseste in general daca adresa este foarte lunga si ar trebui sa o scrieti pe 2 linii pentru a fi sigur ca primiti corespondenta in siguranta. Sunt tari cu adrese care necesita scrierea lor pe 2 linii. In Romania, in marea majoritate este necesara doar o linie, punctul 8b., pentru a scrie adresa completa - numele si numarul strazii, apartamentul, etc.. )
8d. Craiova (consideram ca adresa se afla in Craiova)
8e. Dolj (judetul in care se afla adresa. Daca este o adresa din Bucuresti, completat la punctul 8d., atunci acest punct se poate lasa necompletat sau scrie din nou Bucuresti)
8f. 200311 (consideram ca acesta este codul postal aferent adresei luate ca exemplu. Daca nu exista cod postal, se lasa necompletat si se selecteaza casuta aferenta acestui punct)
8g. Romania (selectati din lista oferita, tara in care se afla adresa)
« Last edit by Mihai on Mon Oct 06, 2008 5:51 pm. »
Member
Registered: May 2008
Posts: 19
daca nu imi mai incape sa scriu numarul apartamentuliui si etajul scriu mai jos ?
si
daca stau mai mult de 30 min pe formular are ceva ?
« Last edit by Mihai on Fri Oct 24, 2008 4:43 am. »
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Daca aveti nevoie si de a doua linie pentru a scrie adresa, o puteti folosi.
Pentru a doua intrebare, cititi raspunsul la intrebarea 28 din Intrebarile frecvente ale instructiunilor de participare.

Locked

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate