continuarea studiilor in America

Locked

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Dec 2007
Posts: 1
Eu sunt deja in america, am castigat la loterie am deja un an de cand sunt aici si am o intrebare cum fac sa imi dau masterul aici? Eu locuiesc acum in New York. Trebuie sa-mi echivalez diplomele de la facultate sau pot sa ma duc direct la o universitate aici? Ce univesitate sa aleg, adica care ar fi mai buna si nu prea costisitoare?
Member
Registered: Aug 2008
Posts: 1
buna! am o rugaminte la tine dak mai intri pe acest forum...ai putea sa ma ajuti sh p mine cu cateva detalii despre ceea ce s intampla dupa ce pleci...cum e acolo...ce trebuie sa iei cu tine...se gaseste loc de munca? si cu locuinta cum faci? parintii mei au castigat la loteria vizelor si ink nu sunt hotarati sa faca acest pas. As fi recunoscatoare dak mi-ai putea da niste informatii :) ms
Member
Registered: Jan 2008
Posts: 20
Location: TM
depinde unde te duci! NY-ul este un stat destul de scump. De nY city....nu mai vorbesc atnci cand vine vorba de chirii! Dar, nu se moare de foame, nu exista discriminare! Te angajeaza oriunde; plata pe ora este undeva de la 8$ la 15-chiar mai mult. Prin oraselel de langa NY City gasesti chirii si cu 800-1000 pe luna la ceva la 2 camere. sunt puncte unde te duci si gasesti liste cu joburi si cu locuinte de inchiriat. de exemplu in Port Chester (~40-50 km de NY) toate astea le gaseai la o biserica catolica gen Caritas, unde se vb englsi spaniola. daca te descurci un pic cu engleza.........n-ai treaba! barurile si Country Cluburile abia asteapta sa te ia.
Nu ratati sansa asta! Este viata usoara! nu veti fi bogati niciodata! Dar veti trai decent!
SUCCES!
Member
Registered: Nov 2008
Posts: 3
Buna! as dori sa iau legatura cu cei care au terminat medicina in tara si si-au luat stepurile de state.M ajuta careva? Am mare nevoie de indrumari, chit ca am tot cautat pe internet pe diferite site-uri...nici nu stiu cu ce sa ma apuc, de unde sa incep....o zi buna tutror!
Member
Registered: May 2012
Posts: 2
Buna. M`am gandit si eu sa imi continui studiile in Sua. A facut cineve de aici asta pana acuma? daca da...va rog sa imi da-ti unele detalii, de unde ati inceput, cum vi-ati echivalat examenele, etc. Multumesc!
Member
Registered: Sep 2011
Posts: 36
pentru Dariana : poti sa echivalezi diploma intrand pe adresa de e-mail : http://www.evaluationworld.com/contact.html, le vei trimite scanate si nu in original. Viziteaza adresa si o sa vezi de ce este vorba. Depinde la ce aspiri, intotdeauna banii sunt si acestia o problema, dar sa stii ca si univ. de stat sunt bune, la urma conteaza cum te afirmi peste tot unde te afli, trebuie sa iesi in evidenta, pozitiv.

pentru Adaira: daca inca nu sunteti plecati din tara e bine sa va faceti un contact aici, care sa va ajute cand veniti,despre ce trebuie sa luati am mai scris, adica nimic, iar zona nu conteaza, USA sunt la fel toate, , mie mi-a placut Pacificul si m-am "trezit" pe coasta de vest, am urmarit sa ma stabilesc pe paralela 45. Locuri de munca se gasesc, primul pas e locuinta, masina si dupa asta locul de munca, dupa ce va sosesc actele. Si aici este o ordine care trebuie respectata. Incurajeazat-i parintii sa faca pasul asta, oricum prima generatie e de sacrificiu, dar pentru copii merita, este o sansa cu care nu te mai intalnesti, o noua fila in viata.

Locked

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate