Merita trimis pachet in U.S?

Locked

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Apr 2012
Posts: 35
Merita sa trimit un pachet cu obiecte casnice,...daca o luam acolo de la 0?
Member
Registered: Sep 2011
Posts: 36
nu merita. vei intelege de ce. instalatia e la 110 v si nu la 220, singurul lucru pe care il am din Romania e un telefon mobil care aici e compatibil (trebuie sa fie tri band, ceva de genul asta) si se se potriveste la incarcatorul cu USB de la alt telefon. vei avea de toate , sa fii sanatos si bun de munca.
Member
Registered: Sep 2011
Posts: 36
ca un sfat ce-l pot da nu uita de niste medicamente, te lasa sa intri cat cred ei ca e necesar , sa ai la tine ceva si de raceala si un antibiotic, asta pana cand intelegi cum se folosesc medicamentele aici.
Member
Registered: Apr 2012
Posts: 35
Multumesc de raspuns Gabi!M-am gandit la medicamente intradevar, dar oare am nevoie de reteta pentru fiecare dintre ele?Nu staim daca ma vor si lasa...
Member
Registered: Sep 2011
Posts: 36
nu te intreaba nimeni de reteta, te lasa cu medicamente dar in limite normqle ca pentru un tratament sau preventiv, doar nu o sa aduci farmacia cu tot
Member
Registered: Apr 2012
Posts: 35
:))OK am inteles.Multumesc.
Member
Registered: Sep 2011
Posts: 36
Daniela te rog sa ma scuzi, am crezut ca esti baiat si cand colo, ma rog, poate trebuia sa raspund altfel.bafta.
Member
Registered: Apr 2012
Posts: 35
Nici o problema, citeste invers numele-daniela;)
Member
Registered: Sep 2011
Posts: 36
ca fapt divers doresc sa va mai spun cate unele: cum ajungeti in USA aveti voie sa conduceti cu permis romanesc doar 1 luna, in care timp e bine sa va cumparati o masina, mai ieftina, sa dati examenul pentru permit, cu care puteti conduce cu cineva in dreapta care are driver license, pentru a va acomoda cu stilul de condus aici, si dupa care va programati sa dati si dv pt driver. De la DMV puteti procura gratis Driver Manual, si de pe net, totusi cartea este mai comoda, de unde invatati legislatia. Testul e de 35 intrebari din care puteti gresi maxim 8, pentru a-l trece. Aici aveti adresa de e-mail pentru diferite teste de circulatie cu 25 de intrebari care este:http://driversprep.com/, intrati, alegeti statul unde va veti duce si incepeti testul, cand gresiti raspunsul, se dau explicatii cu raspunsul corect, consider ca este f bine. Am mai scris in privinta actelor, dar sa stiti ca pentru record (cazier in romania) in conditiile in care trebuie sa va angajati, puteti sa-l solicitati doar cu pasaportul , pentru a nu mai astepta aprox 1 luna pana cand vin SSN-urile, pentru acestea sa aplicati imediat cum sositi. Inchirierea de apartament se face si nfunctie de copii, daca aveti o sa va trebuiasca unul cu 2 dormitoare, chiriile sunt cum sunt, sa nu va zgarciti pt 50-100 $, sa fie o zona buna si sigura , mai ales pt copii. Eu nu sunt de mult aici dar a trebuit sa le invat si incerc sa spun si altora. Daca aveti pe cineva e foarte bine, e de mare ajutor. Eu sunt Gabi, dar de fapt ma numesc Gabriel. Va doresc dv si familiei o acomodare usoara.
Member
Registered: Apr 2012
Posts: 35
Multumim Gabi , se pare ca sunt destul de putini cei care mai scriu pe forum odata ajunsi in S.U.A.Si intrebarile sunt multe:P.Cu prima ocazie dupa ce ajung acolo am sa scriu si eu pentru cei de aici.Orice maruntis de informatie ajuta.Totul e important.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Multumim Daniela.
Iti multumesc si tie Gabriel, ca ai mai trecut pe aici si ai adus unele informatii destul de importante pentru cei ce se pregatesc sa plece in America.
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 30
Location: Timișoara
Salut , anu asta am aplicat si eu pentru viza si ce o fi o fi , ce ma intereseaza pe mine ce vine porma...
1.Cine plateste drumul spre America?
2.Ce iti ofera castigarea vizei (am mai auzit pe la alti ca iti ofera locuinta , job . )
Astept un raspuns spre cat mai repede :P
Member
Registered: Sep 2011
Posts: 14
salut pentru inceput 1 tu iti platesti drumul catre america
si 2 ei nu iti ofera decat dreptul la viza ( job casa etc te descurci singur) Mai exact trebuie sa o iei de la zero
Member
Registered: Aug 2012
Posts: 12
Oricum , daca acolo incepi de la zero, aici incepi de la -... :D

Locked

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate