INTERVIU?

Locked

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Nov 2010
Posts: 1
Salut!
Am si eu ceva nelamuriri, avand in vedere ca este prima data cand aplic la acest program nu stiu multe lucruri.
Daca Doamne ajuta sunt extras o sa am un inerviu unde pot fi refuzat?
Multumesc pt informatii!!
Member
Registered: Oct 2008
Posts: 39
La Ambasada SUA din Bucuresti.
Member
Registered: Jul 2011
Posts: 1
Am aflat si dau si eu mai departe. Sursa este sigura, cazurile reale. Oamenii-si aleg doar oamenii de care au nevoie, oameni capabili, oameni cu foarte multa materie cenusie. Exemple reale : CAZUL 1. Student eminent, merge la interviu si este respins. Explicatii, fara. Incearca o ultima varianta. Stiti, sunt detinatorul locului intai la olimpiada de matematica din GRECIA. ...Aveti dovezi in acest sens ? Da, am diploma in original ! Ok. BUN VENIT IN STATE ! CAZUL 2. Tanara, DOCTOR IN CHIMIE, profesor universitar, TIMISOARA. Participa la un congres international cu o lucrare de cercetare. Termina de citit lucrarea si un strain ( american ), o abordeaza si o intreaba daca nu vrea sa lucreze la un laborator de cercetare, a lui, in STATE. Uimire, neincredere, etc, etc. Aveti o ora sa-mi dati un raspuns. Vine raspunsul AFIRMATIV si din nou intrebarile inevitabile...Dar cum...??? Luati acest bilet si mergeti la BUCURESTI la seful de la LOTERIA VIZELOR pentru SUA si depuneti actele necesare. ...Dar... extragerea a avut loc deja, este prea tarziu...! Mergeti si dati acest bilet. Fata a mers si...dupa o luna muncea la laboratorul din STATE. Au trecut 12 ani, iar astazi, fata conduce acel laborator si sute de oameni ! Tatal fetei, profesor pensionar, astazi, cel care mi-a povestit cazurile, pleaca pe 1 AUGUST, definitiv la fata lui. LOTERIA VIZELOR, nu inseamna LOTO: 6 din 49 !
Member
Registered: Oct 2010
Posts: 13
Oare sa fie asa cum spui tu Geyss?Pentru ca incepe sa imi piara "pofta de America" si de Loterie.Sincer am participat si eu la loterie,mi-am dorit sa castig foarte mult,dar acum mi-e teama sa verific.Nu sunt sigura ca mai vreau.Aud tot felul de lucruri ciudate si toate pornind de la anularea primei extrageri. Oare sa fie doar rautati sau SUA nu e ce credeam noi?
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1550
Informatiile prezentate de GEYSS nu pot fi verificate.. in astfel de cazuri, detaliile sunt cele mai importante, pe care numai persoana implicata le stie. Realitatea poate fi cu totul alta decat ce ai auzit tu.
« Last edit by Mihai on Sat Jul 16, 2011 2:55 pm. »
Member
Registered: Jul 2011
Posts: 5
salut! am fost selectionata, are cineva idee in cat timp voi primi plicul, si apoi ce trebuie sa fac.....
Member
Registered: Feb 2011
Posts: 269
poate ca nu putem verifica cele spuse de GEYSS dar , daca ne gandim mai bine si incercam sa fim obiectivi , adica sa ne punem in locul guvernantilor americani , oare pentru ce am dori sa lasam sa functioneze o astfel de loterie , nu pentru a incerca sa descoperim oameni cu o pregatire foarte buna care sa emigreze in state pentru a inbunatatii sistemul lor de valori ?

tind sa cred ca intr-o oarecare masura ceea ce vrea sa insinueze GEYSS este adevarat .
Member
Registered: May 2011
Posts: 6
La fel ca si la interviul din ambasada nu se acorda viza oricui. Trebuie sa ai ceva in spate ca sa te remarci si sa poti obtine viza. Din pacate au avut de unde alege avand in vedere ca au fost trimise 15 mil de aplicatii si green card-uri se vor acorda doar 50 mii.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1550
Member
Registered: Feb 2011
Posts: 269
Mihai , asa cum eu am dreptul la o parere personala , si mi-o exprim , tot asa si tu poti sa iti exprimi parerea personala , tot asa cum nu pot fi verificate anumite chestiuni nici cele expuse de tine nu pot fi verificate deci sunt o parere personala a ta proprie .


si daca e sa ne dam cu pareri si eu am auzit si chiar am constatat citind alte forumuri unde cei care de-a lungul anilor au castigat la loterie erau persoane pana in 30 ani cu procentul cel mai mare dintre cei extrasi , iar cei ce depasesc 40 ani...........exista un procent mult mai mic ...de aici putem din nou specula multe , iar acum vin si intreb de ce Germania nu organizeaza asa ceva , daca Germania ar avea suprafata SUA , ....hm....ar fi o tara mult cred eu peste state .


ma repet este doar o parere a mea personala .
Member
Registered: Aug 2011
Posts: 20
buna ziua, sunt nou pe acest forum,ma numesc adi si sunt din satu mare, de 3 zile am aflat ca am fost selectat la loteria vizelor ,doresc sa intreb daca sora mea este acolo si are green card, iar eu lucrez aici in cadrul armatei am mai multe sanse la interviu?
va multumesc
Member
Registered: May 2011
Posts: 6
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1550
Am inteles... vorbesti din experienta ta la interviurile la care ai fost tu pentru alte tipuri de viza decat green card-ul oferit de loteria vizelor. Interviurile sunt diferite in functie de tipul vizei acordate si in functie de dosarul fiecarei persoane care aplica pentru diferitele tipuri de viza.
Member
Registered: Aug 2011
Posts: 4
la interviu obligatoriu trebuie sa prezinti scrisoare ca ai fost selectatat???/
Member
Registered: Jul 2011
Posts: 79
Da. Ti-o printezi de pe site
Member
Registered: Jul 2011
Posts: 17
A fost chemat cineva pana acum la interviu pentru anul acesta? :)
Member
Registered: Jul 2011
Posts: 17
Am primit confirmarea pentru interviu pe data de 15 noiembrie 2011, ora 01:00 PM

In scrisoare scrie: "Acte de garantie (support financiar): cont in banca, acte de proprietate (fara evaluare), sau acte de support financiar din partea unei persoane cu statut de rezindent al SUA sau cetatean American."
Intr-ul post, Mihai scria ca trebuie sa faci dovada a 5.000$ intr-un cont. Vad ca ei nu cer asa ceva, s-au schimbat regulile?
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1550
ssorinss wrote
"Acte de garantie (support financiar): cont in banca

Tu cum interpretezi asta? Doar sa ai un cont deschis?

Nu vei gasi nicaieri scris oficial ca trebuie sa ai 5000$/persoana.. eu am scris ce a rezultat din comentariile altor persoane care au fost la interviu si a rezultat ca asta ar fi suma ok cu care ei ar fi multumiti si care ar confirma ca ai banii necesari pentru a te intretine la inceput cand ajungi in America.

Poate daca ai un act de propietate pentru un apartament, ar fi suficient. Poate cei care au fost la interviu sau care vor merge inaintea ta pana in 15 noiembrie, o sa-ti dea mai multe detalii.

Bafta la interviu!
« Last edit by Mihai on Thu Oct 06, 2011 5:42 pm. »
Member
Registered: Apr 2012
Posts: 35
Din ce vad nu sunt recente comentariile, dar as vrea sa mai adaug si eu ceva pentru cei care vor citii acest topic.O parere personala.Eu am primit viza pt state in februarie a.c si in august intentionam sa plecam(eu si sotul).Nici eu nu cred ca e ca la loto 6 din 49, dar nici nu ma mira asta.Binenteles ca S.U.A isi selecteaza oameni de calitate, apti, si au tot dreptul.Trebuie sa isi ia niste masuri, ca programul acesta sa fie un succes, si in avantajul lor.Nu vreau sa ma descurajez de cele scrise de altii, impotriva sistemului lor de a trata lucrurile sau altele.Nici nu ma astept sa curga lapte si miere odata ajunsa acolo, dar stiu ceva sigur: munca mea va fi apreciata, pot sa pun un ban deoparte si daca vreau sa ma intorc pot face ceva aici, daca ne da Dumnezeu copii vor avea parte de bine, stresul nu e cel de aici, birocratia si alte forme de frustrari...Gandirea e altfel, si sa vedem cum inteleg altii democratia, si bunul simt.Nu am visat America(sotul meu mi-a pus aplicatia, nici nu ma gandeam ca ce va iesi), dar daca mi s-a oferit o sansa vreau sa profit.Mai e mult pana se mai schimba ceva prin Ro.Imi place tara mea si imi pare rau ca nu avem mai multe sanse de a ne realiza pt viitor aici.Asa ca fiecare trebuie sa gandeasca in dreptul lui de ce da si de ce nu.Sigur ca in cunostinta de cauza.Ganditi-va!
Member
Registered: Sep 2011
Posts: 36
Ma bag si eu in discutie, referitor la loterie, aceasta da posibilitati egale tuturor participantilor (nu se tine cont de rasa, religie, pregatire profesionala, studii, inteligenta - daca ar fi vrut sa o faca dupa un criteriu nu ar fi fost loteria) si aleatoriu celor care vor castiga, nu exista nici o interventie din partea nimanui, aici depinde de cum ne prezentam, respectiv de dosar, cat de complet este- consider ca se cere minim de acte, sunt institutii in Romania care la angajare cer de 3 ori mai multe. Adevarata selectie se face cand ajungem in S.U.A., abia aici se va vedea individual cum rezista fiecare, modul de viata ales si posibilitatile de a te descurca, gasirea unui loc de munca,.. Tot ce se spune despre loterie sunt speculatii care nu trebuie bagate in seama. E o posibilitate care nu trebuie refuzata.
Member
Registered: Sep 2011
Posts: 36
Nu ar trebui sa mai discutam pe teme care se indeparteaza de scopul acestui forum, pierdem timp, important e sa venim cu intrebari si raspunsuri clare ce pot cu adevarat ajuta. Imi cer scuze daca deranjez, dar e o parere.
Member
Registered: May 2012
Posts: 7
Mihai wrote
Am inteles... vorbesti din experienta ta la interviurile la care ai fost tu pentru alte tipuri de viza decat green card-ul oferit de loteria vizelor. Interviurile sunt diferite in functie de tipul vizei acordate si in functie de dosarul fiecarei persoane care aplica pentru diferitele tipuri de viza.

Am si eu doua intrebari legate de procesul de programare:

1.Legat de interviuri, ipotetic vorbind daca sunt programat pentru interviu in noiembrie, pot sa aman data interviului pentru ... sa zic, decembrie?

2.Daca sunt in state in perioada urmatoare pe o viza F1, stie cineva daca e mai avantajos sa aplic pentru adjustment of status ? din cate am auzit e un proces lung si mult mai complicat decat aplicatia normala prin consulat (stiu asta doar din auzite, deci daca are cineva un sfat... let me know)
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1550
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 7
Buna ziua.

Daca eu am case number 9000 si ceva asta inseamna ca voi fi programat in decembrie?

Daca da, cand voi fi instiintat??Mersi!
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1550
Da, ar trebui sa fi invitat in decembrie poate chiar ianuarie datorita sarbatorilor. Instiintarea vine cu 4-6 saptamani inainte.

Locked

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate