Sfat plecare SUA

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Feb 2013
Posts: 3
Salutare tuturor.
Sunt nou pe acest forum, am aplicat a treia oara la loterie, si sper din suflet sa fie cu noroc.
Nu vreau sa ma amagesc cu sperante desarte, v-as ruga daca puteti sa ma ajutati cu o solutie. Chiar daca nu sunt castigator as vrea sa stiu exact ce ar fi de facut in situatia mea. Prefer sa fiu pregatit din timp pt tot.
Am aplicat si eu si prietena mea la loterie (aplicatii diferite), iar daca cumva castiga unul din noi, am dori sa mergem impreuna. Intrebarea este care ar fi solutia in aceasta situatie? Casatorie inainte de castigare,dupa castigarea loteriei sau dupa obtinerea vizei? Daca ne-am casatori dupa ce obtin viza cam cat ar dura procedurile sa o duc si pe ea acolo?
Va multumesc anticipat!
Member
Registered: Sep 2011
Posts: 14
referitor la ce zici tu da trebuie sa va casatoriti inainte de interviu
Member
Registered: Feb 2013
Posts: 3
Ideea este ca nu am vrea nici sa ne grabim aiurea, dar daca unul dintre noi castiga cum am putea dupa aceea sa mergem impreuna?
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1552
Vlad, "Casatorie inainte de castigare" nu exista.. pentru ca nu sti cand vei castiga. Daca ai sti sigur ca vei castiga anul acesta, ideal ar fi ca pana pe 30 aprilie sa va casatoriti. Daca nu castigati, mai aveti ragaz 1 an in care sa va decideti sa va casatoriti pentru a nu fi si anul viitor in aceeasi dilema.

Daca nu va casatoriti si castigati, ar trebui sa va casatoriti imediat si formularele care trebuiesc trimise imediat dupa instiintarea ca ati fost selectati, sa fie completate cu noul statut. La interviu va trebui sa demonstrati cu probe ca aceasta casatorie nu a fost facuta din interes. Cauta pe forum pentru ca s-a mai discutat despre acest subiect.
Member
Registered: Feb 2013
Posts: 3
Mihai, dupa ce am postat am vazut ce prostie am scris, cu casatoria inainte de castigare :) Pe mine ma interseaza defapt daca se poate sa ne casatorim intre eventuala castigare si plecare. Momentan suntem destul de tineri, si nu am vrea sa facem casatoria doar asa ca sa fie facuta, dar daca ar fi sa castigam am grabi putin lucrurile.
O sa mai caut pe forum sa vad ce s-a mai discutat.

Multumec!

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate