Bani in cont

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2012
Posts: 14
Buna,

As avea inca o intrebare; este necesar sa se faca doua conturi diferite in banca, respectiv extrase de cont, unul pentru aplicantul principal, si unul pentru dependent ( sot de exemplu )?, sau este de ajuns un cont (cel al aplicantului principal)?
Adresez intrebarea asta ca am citit undeva, tot pe aici ca cineva avea doua conturi (aplicand principal + dependent )

Multumesc
Member
Registered: Sep 2010
Posts: 57
Location: bucuresti, romania
e suficient un singur cont la care sa aveti acces amandoi.
Member
Registered: Sep 2010
Posts: 57
Location: bucuresti, romania
daca ai cont doar pe numele tau, este posibil sa te-ntrebe daca are si sotul acces la el. fa-i o imputernicire la banca si gata.
Member
Registered: May 2012
Posts: 14
Am facut un cont comun.
Nu cred ca ar trebui sa fie vreo problema din punctul asta de vedere atunci.

Multumesc pentru suport si indrumari!
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 27
Lavi nu va fi nici o problema nu te ingrijora. Si eu am fost foarte perfectionist legat de astfel de amanunte dar acum dupa ce am trecut interviul imi dau seama ca nu sunt asa relevante. Cei de la ambasada nu sunt absurzi (cum am crede noi) ci mai degraba cerintele lor le vad ca si ceva logic. Ei vor sa vada ca ai bani cu ce te intretine dupa ce ajungi acolo pana te angajezi si nu vei dormi in aeroport ;) Personal am avut doua extrase te cont pentru ca am avut o suma mai mare si am putut pune ceva si pe sotie. Ei oricum se axeaza mai mult pe aplicantul principal si e bine ca pe numele lui sa apara mai multi bani. Asa ca un singur cont cu imputernicire e suficient atata timp cat are in el ce si cat trebuie... :)
Sa iti raspund si la mai vechea intrebare a ta. La acest cont poti atasa un card de debit si poti plati cu el mai apoi taxele atat cea de interviu (plata ce se face in ambasada) cat si cea de eliberare greencard (online). Sau in caz ca vrei sa te feresti de fraude (cum am facut eu) poti sa faci mai apoi un card de debit USD pentru plata online si sa depui acolo cei 165 $/persoana plus ceva de comisioane pe mine ma costat inca 10 $/pers. transferul. Nu uita sa printezi dovada platii insa despre asta (ce si unde) iti vor spune ei dupa ce treci interviul...
Succes...

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate