Formulare

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2013
Posts: 4
Formularul Ds-0230 l-ati trimis semnat? Ca eu din instructiuni am inteles ca trebuie trimis nesemnat si doar 80148(primul formular) trebuie semnat si asa le-am trimis.
Si inca o intrebare :D Daca nu am trecut in formulare adresa la care voi sta si am zis ca o sa o spun la interviu, imi va afecta programarea la interviu?

Multumesc!
Member
Registered: Feb 2011
Posts: 269
DS-230 este impartit in doua parti si prima parte trebuia semnata , iar a doua nu trebuia semnata , .....in cazul tau pt ca nu ai semnat deloc (asta inteleg eu) , trebuie sa le mai completezi o data si sa le mai trimiti inca o data , dar s-ar putea sa te anunte si ei asta , dar oricum va trebui sa le mai trimiti inca odata semnate .p.s. nu stiu ce este la tine " doar 80148(primul formular) "

faptul ca nu ai trecut acum o adresa din state , nu e nici o problema , dar pentru interviu va trebui sa ai o adresa pe care sa o prezinti .
Member
Registered: May 2013
Posts: 4
DSP-122 l-am semnat, dar de al doilea formular nu sunt sigura daca am semnat prima parte :|

Multumesc pt raspuns!
Member
Registered: May 2013
Posts: 9
Buna,eu am uitat sa sriu la fiecare in colt case numberul si numele,ce sa fac?
Member
Registered: Feb 2011
Posts: 269
daniela88 , s-ar putea sa te anunte printr-un e-mail daca nu le-ai semnat si sa iti ceara sa le mai trimiti o data formularele .

andrea81 , daca nu ai trecut CN pe formulare , nu stiu ce sa te sfatuiesc , eu in locul tau as trimite un e-mail s-au un telefon celor din Kentucky si as intreba ce sa fac , poate o sa iti ceara sa le mai trimiti o data formularele.
Member
Registered: May 2013
Posts: 9
Mersi,am scris deja email,dar marti sunt pentru ca stazi este zi de sarbatoare acolo si daca nu le trimit iarasi.

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate