Confirmation number

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 4
Salut!Am avut bucuria sa fiu anuntat ca am castiga loteria Green Card,insa a aparut o problema.Initial am fost anuntat ca totul este gratis,insa,cand am fost invitat la oficiu mi s-a cerut sa semnez o foaie apoi mi s-a cerut o taxa in suma de 1400 de dolari SUA.Mai tarziu m-am informat si am inteles ca nu m-am inregistrat unde trebuie,ci printr-o firma intermediara.V-a rog sa ma ajutati cu un sfat ce sa fac mai departe pu a nu da acesti bani!Cum ash putea sa-mi aflu confirmation number?
Va multumesc anticipat!
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 16
La webpage-ul:

https://www.dvlottery.state.gov/Secure/StatusCheck.aspx

click on Forgot Confirmation #, si vei avea optiunea sa iti verifici statutul daca iti pui datele cerute.
Am facut asta o data, pentru o loterie anterioara, si merge.
« Last edit by Mihai on Tue Aug 27, 2013 11:52 pm. »
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 16
din pacate se pare ca trebuie sa pui un email, pe care mai mult ca sigur e de la agentia care ti-a intermediat, asa ca s-ar putea sa nu poti sa verifici asa. Nu stiu ce sanse ai daca suni la KCC...
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1554
Vezi ca au mai fost si altii din Moldova in aceasi situatie... s-a discutat deja pe forum, trebuie sa cauti sa gasesti topicul respectuv. Rapid ce poti sa faci e sa-i contactezi pe cei de la KCC si sa le explici situatia si iti vor spune ce sa faci sau trimiti formularele si nu scri CN-ul pe formulare si le explici de ce.

Incearca si sa iti gasesti singur CN-ul urmand pasii de aici:
http://www.loteria-vizelor.com/recuperare-numar-de-confirmare-loteria-vizelor/
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 4
Va multumesc pu sfaturi!
gringo-da,exact,nu am cum sa shtiu adresa de eamil,deja am incercat!
Mihai-Cer scuze,am cautat si nu am gasit nimic legat de problema mea!Ti-ash fi foarte recunoscator daca ai putea sa-mi dai vriun link!
Member
Registered: May 2013
Posts: 71
Se cheama TZEAPA ...trebuiesc ignorate toate e-mailurile in care ti se zice ca ai castigat la DV...doar participantul poate verifica daca a castigat sau nu...in baza unui numar care il obtii la inregistrarea pe site-ul oficial...mda...nu se invata minte lumea nici cu e-mailurile nici cu smsurile...IN VIATA FARA MUNCA NU PREA PICA NIMIC DIN CER....asta e motto-ul meu ;)
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 4
Se pare ca nu ai inteles prietene!M-am inregistrat cu mult timp in urma si am uitat de acest fapt!Aceasta firma intr-adevar te ajuta insa ia o taxa!De aia si ma aflu aci pu a ma informa si nu pu a primi reprosuri!
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 94
Ideea e ca daca folosesti link-ul dat de Mihai si introduci toate datele corect inclusiv adresa de mail e singura varianta sa mai obti confirmation number daca nu alta varianta nu ai decat sa mergi pe mana lor daca intradevar ai castigat....este foarte recomandat "sa suflii si in iaurt" aceste firme din punctul meu de vedere nu sunt de incredere si care intradevar te "ajuta" te storc de bani ...deciziia e a ta!
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 4
La sigur nu vreau sa plec cu ajutorul acestei firme!De aia caut posibilitati de ai ocoli!
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 94
vetaly225 ai aplicat online sau personal la un birou?
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1554
Ti-am scris mai sus ce sa faci, nu mai pierde timpul... actioneaza!

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate