CAND PLECI

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 8
Salut

Sunt nou pe acest forum,si am o intrebare...poate ma ajuta cineva care stie...si poate prin aceasta intrebare ajutam si familiile care au primit DV.
In cazul in care eu cu familia mea primim DV,poate sa plece doar unul dintre noi primul,iar apoi sa fie urmat de ceilalti membrii dupa o perioada de 2-3 luni?
Tot timpul acesta petrecandu-se in perioada de 6 luni de la primirea vizei.
Am pus intrebarea asta pt. ca asa te scuteste de niste bani cheltuiti cu drumul si alte cheltuieli pe care le vei avea acolo la inceput,pana iti ies actele si vei avea poate primul salariu.
Va multumesc,si va doresc bafla pt. DV
Pa pa
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 29
NU este obligatoriu sa plecati toti impreuna din cate stiu poate pleca primul aplicantul principal si dupa aceea poate fi urmat ceilalti membri ai familiei.Important este sa castigi ca dupa aceea vezi tu ce faci.:)....sunt multe persoane care au aplicat de 15 ani si nu au castigat niciodata....asa ca.....
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1527
@patrick: poti te rog sa faci referire la ceva oficial pentru ati sustine afirmatia? ce inseamna "din cate stiu"?
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 29
31b. Person(s) named in 14 and 29 who will follow you to the United States at a later date.
form (DS-230 Part I).....si din experienta altor persoane care au procedat asa.:)
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 8
Salut.
Va multumesc pt. raspunsuri,dar si eu am auzit persoane care au plecat pe rand,chiar sotia mea stie pe cineva sau a auzit de la cineva care cunostea persoanele in cauza,ca au plecat pe rand(sotul si dupa 2 luni au urmat ceilalti membrii).Daca se poate asa e mai bine din punct de vedere financiar si mai comod,parerea mea.Daca vom castiga :D ,va promit ca am sa intreb la ambasada si voi scrie raspunsul lor aici.

Va multumesc.

Stima
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1527
Member
Registered: Oct 2012
Posts: 8
OVIDIU_S wrote
Salut

Sunt nou pe acest forum,si am o intrebare...poate ma ajuta cineva care stie...si poate prin aceasta intrebare ajutam si familiile care au primit DV.
In cazul in care eu cu familia mea primim DV,poate sa plece doar unul dintre noi primul,iar apoi sa fie urmat de ceilalti membrii dupa o perioada de 2-3 luni?
Tot timpul acesta petrecandu-se in perioada de 6 luni de la primirea vizei.
Am pus intrebarea asta pt. ca asa te scuteste de niste bani cheltuiti cu drumul si alte cheltuieli pe care le vei avea acolo la inceput,pana iti ies actele si vei avea poate primul salariu.
Va multumesc,si va doresc bafla pt. DV
Pa pa


Salut.
Am gasit raspunsul oficial la intrabarea de mai sus " ... You are required to enter the United States before the expiration date printed on your visa. When traveling, the primary (or principal) applicant must enter the United States before or at the same time as family members holding visas. ..."
Aici "http://www.travel.state.gov/visa/visa_4756.html" gasiti toata documentatia de care aveti nevoie pt. trimiterea actelor dupa ce ati fost selectati la DV,tot se trebuie sa prezentati la consulat pt. visa si ce trebuie sa faceti dupa ce ati primit visa.Aveti toate detaliile acolo.Cititi cu atentie toate cele 4 pagini si intrati si pe linkurile de acolo,pt. informatiile care va privesc.Acum nu mai ramane decat sa asteptam sa fim extrasi.
« Last edit by OVIDIU_S on Wed Jan 08, 2014 11:41 pm. »

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate