Vizita Medicala Bio Medica International

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Feb 2011
Posts: 269
Se pare ca s-a schimbat ceva si e destul de neconfortabil pentru cei ce avem copii intre 0si 14 ani , mai jos aveti o informatie de la Biomedica , singura diferenta e acest test de tuberculoza care este intre 3 si 10 zile , se elibereaza rezultatul .


Buna ziua!

Pentru aceste analize trebuie sa va programati din timp,cu 10 - 11 zile inainte, avand in vedere ca este vorba si de 2 copii, iar rezultatul nu va fi gata in aceasi zi.

Pentru obtinerea vizei, in momentul prezentarii trebuie sa aveti urmatoarele documente:
- pasaport (original);
- 2 poze tip pasaport;
- avizul de la medicul de familie din care sa reiasa conditia de sanatate (clinic sanatos);
- lista de vaccinuri (carnetul de vaccinari )de la nastere pana in prezent (daca se mai detine / exista)

Costuri
o Taxa de examinare este 400,00 RON (adulti), respectiv 460,00 RON (pentru copii cu varsta 0-14 ani);
o Suplimentar sa aveti la dvs aproximativ 400 de Ron pentru eventuale vaccinari care ar trebui facute la recomandarea medicului examinator.

Rezultatul examenului medical pentru adult se poate ridica in aceeasi zi dupa ora 15:00, daca nu sunt probleme medicale, iar pentru copii rezultatul examenului medical se poate ridica in minim 3 zile si maxim 10 zile lucratoare.

Pentru programari sau informatii apelati 031.9101

Multumim
Bio-MedicaBio Medica International
Calea Floreasca 111-113
Bucuresti, Romania
« Last edit by Mihai on Mon Oct 14, 2013 2:00 pm. »
Member
Registered: Feb 2011
Posts: 269
se pare ca cei de la Biomedica sunt mai aglomerati daca trebuie sa iti faci programare inainte cu 10 - 11 zile , iar la Regina Maria se pot face programari inainte cu 2 - 3 zile ..tot din spusele doamnei doctor .
Member
Registered: Jun 2013
Posts: 15
Astazi am avut programare pentru analizele medicale pe care le-am efectuat la Regina Maria - Baneasa. Am sunat cu ceva timp in urma pentru a obtine informatii cu privire la documentele pe care trebuie sa le aduc. Mi s-a spus ca pentru mine(44 ani), sotul meu(47 ani ) si fiul meu de 21 ani neimpliniti, nu este necesar sa aducem decat adeverinta de la medicul de familie pe care sa scrie daca suntem sanatosi clinic, daca suferim de vreo boala cronica sau daca suntem sub tratament medical. Din fericire, pentru fiul meu cel mic (18 ani) am reusit sa vorbesc cu medicul de familie si am gasit si toate vaccinurile pe care le-a facut. Ni s-a mai spus ca trebuie sa achitam suma de 450 lei pt fiecare si daca mai sunt necesare alte investigatii, sa mai achitam max 110 lei de adult si max 330 lei de copil. Am avut programarea la ora 09:30 insa inaintea noastra era o persoana din Cluj care intarziase venind cu trenul si toate programarile s-au decalat. Astfel, am intrat in cabinet(camera 20 et. 1) la ora 10:00, toti patru si dupa ce ne-a pus intrebarile uzuale precum daca suferim de diabet, ulcer daca am efectuat interventii chirurgicale, probleme cu inima plamanii, etc., ne-a rugat pe fiecare sa ne asezam pe pat, ne-a luat tensiunea si apoi ne-a condus la parter la cabinetul 1 unde am fost preluati de o asistenta care ne-a recoltat in mare viteza si in deplina siguranta cate o eprubeta de sange(5 ml). Dupa ce am terminat(ora 10:25), doamna doctor Toma ne-a condus la subsol la imagistica si ne-a spus, mie si sotului meu sa revenim la ea pentru a ne face vaccinul antitetanus. Ne-a spus ca cel mic il facuse la scoala iar cel mare atunci cand a fost operat la mana pe care si-o fracturase in anul 2007 la un meci de hochei pe iarba. La radiografia pulmonara a durat ceva mai mult pentru ca trebuia sa fie studiata de un medic, insa totul a mers foarte repede si la ora 11:20 eram la parter pentru a achita consultatia. Radiografiile pulmonare se achita separat la subsol 65 lei de persoana (dar intra tot in cei 450 lei) iar apoi se merge la registratura unde se achita restul. In total am petrecut acolo 2 ore si am achitat suma de 260 lei la radiografii si alti 1628 lei consultatia (in care s-a inclus si suma de 90 lei pentru cele doua vaccinuri suplimentare).Cam asta a fost totul, conditiile din aceasta clinica sunt mai mult decat ok iar doamna doctor ne-a spus ca spera ca nu ne-a stresat prea tare cu consultatia. Precizez ca nu am efectuat alte investigatii in afara celor enumerate, nimic de genul ORL , Oftalmologie etc,. Bafta tuturor!

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate