probleme de sanatate

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2014
Posts: 1
Buna seara tuturor!Am si eu o problema,inainte de a fi selectat la loteria vizelor am fost diagnosticat cu hepatita B o forma mai severa,vreau ca cineva sa ma indrume ce fel de asigurare sa fac,sau daca pot benificia de Medicare.Vreau sa mentionez ca voi zbura in iunie in Colorado.Affidavit of support nu mi sa cerut.Mersi mult si sanatate la toti!!!!!
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
nici vorbă de Medicare... iar Medicaid nici atit.
Member
Registered: Jun 2013
Posts: 156
Ionutco nu stiu .... dar doream sa iti urez multa sanatate!! ...cauta solutii si eventual ia legatura cu ionel de pe acest forum....el a trecut prin multe provocari medicale alaturi de familia sa si e posibil sa aibe o documentare mai buna. Nu te da batut!
Member
Registered: Feb 2011
Posts: 269
din informatiile mele acest Medicare , se vrea ceva asemanator cu ceea ce avem noi in Europa , dar ....inca totul este in ceata , cazul meu este diferit de al tau deoarece la mine discutam de un copil si ei sunt tratati altfel , eu pot doar sa iti spun ce am obtinut eu , copilul meu urmeaza tratament post transplant pentru toata viata destul de costisitor lunar undeva la circa 3000 dolari , (acest tatament se va mai reduce cu timpul ) , iar eu am o oferta de munca cu tot ceea ce cuprinde: salar , asigurare , vacante , etc , iar compania plateste o anumita suma catre asigurator , iar eu va mai trebui sa platesc undeva la 600 - 650 dolari lunar , deci asta e la mine situatia , dar ma repet incet , incet suma clar va mai scadea deoarece vor scadea si medicamentele care trebuie administrate .
cel mai sigur ar fi daca ai pe cineva in state sa trimiti diagnosticul tau cu lista de mdicamente poe care o iei lunar si acea persoana sa iti gaseasca o oferta de munca ca si la mine si asa vei putea sa vezi cum stai , iar ca si parere personala , daca nu vei merge cu aceste documente nu cred ca iti vor acorda viza citeste psotarea mea de la interviu reusit si vei vedea acolo mai multe .

mult succes

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate