am gresit cate ceva in ds260, aplicatie din Italia

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2014
Posts: 2
salut, eu aplic din italia. aplicantul principal este sotia mea. din pacate cand am completat ds260, am ales la other names pentru ea, does not apply. bineinteles ca trebuia sa scriu numele ei de domnisoara. am trimis un mail la KCC in speranta ca se mai poate updata ceva... daca nu, va trebui sa ma justific cu certificatul de casatorie pentru a demonstra ca aplicantul principal este aceeasi persoana cu posesorul diplomelor de studii. in plus, eventualul interviu va trebui sa-l sustinem la Napoli (Italia). avand certificatele de nastere si casatorie internationale, convine sa le traduc pentru siguranta, sau sa ma prezint cu ele asa cum sunt. ar trebui traduse doar diplomele, stagiul militar, etc.
careva din voi a avut probleme asemanatoare? mi-ar fi de mare ajutor un raspuns.
va multumesc!
Member
Registered: Jun 2013
Posts: 30
Trebuie sa traduci doar documentele ce sunt numai in limba romana. Certificatele de nastere si casatorie format nou sunt deja scrise si in limba engleza. Pentru mai multe informatii intra pe wop98.com , este un forum italian unde o sa gasesti experiente la interviu si multe alte info legate de Consulatul de la Napoli si analize la Clinica Varelli. In ceea ce priveste greselile facute in completarea formularului nu stiu ce sa zic. vedeti ce va raspunde KCC. Sper sa fie totul ok. Mult succes.
« Last edit by Mihai on Tue Jun 03, 2014 10:16 am. »
Member
Registered: May 2014
Posts: 2
Salut tuturor, scurt update pt cine ar putea fi interesat:
pana la urma am vb prin tel cu KCC care mi-au deblocat ds-ul si am facut corecturile necesare. Actele, ca sa fiu sigur le-am tradus toate. Traduceri certificate de catre traducator autorizat. Fara notar. A fost perfect. Despre bani, cont curent sau propietati nu ne-au intrebat absolut nimic.
Am intrat in USA pe 13 ianuarie 2016 (Phoenix, Az) si pana acum totul a mers ca uns!
Multumesc forumului pentru informatiile folositoare!
Member
Registered: Oct 2017
Posts: 1
Ma scuzati am si eu o problema sotia mea mai are o fata din alta casatorie dar nu poate avea o poza recenta a ficei sale cum trebuie sa completeze deorece daca o pune si pe ia ii cere poza chiar daca nu merge cu noi va multumesc
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Din pacate nu sunt optiuni in acest caz: ca sa trimiteti aplicatia trebuie sa includeti detalii si despre acea fica inclusiv o poza recenta cu ea. Singura optiune sa nu o adaugati este sa fie casatorita sau sa aibe peste 21 ani.

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate