Loteria vizelor 2016

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Jun 2014
Posts: 3
Buna ,
pana acum nu m-am gandit sa emigrez in Statele Unite dar datorita vizitei unei bune prietene stabilite de 16 ani acolo care ma innebuneste de ceva timp sa plec impreuna cu sotul meu si cu cei 2 copii acolo deoarece ea are un bussines pe care eu as putea sa-l dezvolt si pe alte laturi datorita cunostintelor mele in domeniul mobilierului realizat handmade si antichizare de obiecte si mobilier m-am gandit serios sa emigrez si se pare ca singura sansa ca sa plecam toti 4 ar fi loteria vizelor.
Aici va cer ajutorul voua deoarece nu stiu absolut nimic despre ce este vorba.
Cand se poate aplica pentru 2016 , daca se mai poate aplica, trebuie sa aplicam ambii soti separat ca sa avem doua sanse sau doar unul singur pentru amandoi?
Daca prietena mea garanteaza pentru intretinerea noastra acolo cat si un job de cati bani am mai avea nevoie?
Daca nu avem apartament pe numele nostru ci pe al mamei mele din varii motive se ia in consideratie sau mai bine zis este inevitabil sa ai proprietati pe numele tau?
Va multumesc anticipat de reaspunsuri.
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
perioada de aplicare (dacă o să fie o să) fie in octombrie, incepind cu prima zi de luni a anului fiscal american.
fiecare aplică separat, trecind pe celălalt soț și copii ca și dependenți.
in condițiile in care vi se oferă o ofertă de muncă sau un AoS (preferabilă prima), va trebui să aveți cel puțin costul biletelor de avion in cont.
doar bunurile aflate in proprietatea a cel puțin unul din soți se iau in considerare. dar nu sunt absolut necesare. o ofertă de muncă serioasă e suficientă.
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1554
Aramis wrote
perioada de aplicare (dacă o să fie o să) fie in octombrie, incepind cu prima zi de luni a anului fiscal american.

sau poate de marti?! Important e ca va incepe la inceputul lui octombrie. Pentru a-ti face o idee despre programul loteriei vizelor, e bine sa citesti ce s-a intamplat la editia precedenta - gasesti toate informatiile pe site www.loteriavizelor.com Tot aici vei gasi, daca programul va fi organizat si in acest an, incepand cu luna septembrie si detalii despre DV-2016.
Member
Registered: May 2014
Posts: 24
Nadine wrote
Buna ,
pana acum nu m-am gandit sa emigrez in Statele Unite ...


Buna Nadine, si noi o sa aplicam pentru prima data tot anul acesta asa ca prea multa experienta nu avem nici noi cu acest proces. Din cate am gasit eu, inca nu s-au afisat informatii oficiale despre DV 2016, dar probabil ca o sa apara in luniile august-septembrie.

Pana atunci poti urmarii urmatoarele linkuri

The Diversity Visa Process

Diversity Visa Program Entry Instructions

Sper sa trecem cu totii cu bine prin toate etapele si sa ajungem unde ne-am dorit.
Member
Registered: Jun 2014
Posts: 3
Va multumesc de răspunsuri. O sa iau la răsfoit toate linkurile lăsate de voi sa-mi fac o imagine mai clară.
Am auzit prin diverse cercuri ca se marjeaza tare pt. ridicarea vizelor si intrebarea mea ar fi ca daca se ridica vizele mai are rost programul acesta?
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
or să se ridice vizele. peste 20 de ani, peste 30 poate, intr-o bună zi or să se ridice...
Member
Registered: Nov 2013
Posts: 32
Location: U.S.A.
Nadine wrote
Am auzit prin diverse cercuri ca se marjeaza tare pt. ridicarea vizelor si intrebarea mea ar fi ca daca se ridica vizele mai are rost programul acesta?

Vizele de turist nu iti acorda drept de munca, deci normal ca ar mai avea rost programul DV, care tine de imigrare.
Member
Registered: Jun 2014
Posts: 3
Ma bucur ca ma lămuriti. Este un drum foarte lung de parcurs . Teama mea cea mai mare este daca ne vom adapta , noi cat si copiinostri , o fata de 15 ani si un daiat de 3.
Member
Registered: May 2013
Posts: 71
Nadine este foarte important ceea ce va doriti voi adultii (zic asta pt ca multe persoane au fost extrase, dar de fapt nu isi doreau sa ajunga in SUA, ci au participat asa la caterinca, luand sansa unuia care isi doreste f mult sa emigreze).
Legat de baiat, cu siguranta nu va fi nici o problema, e mic si se va acomoda.
In legatura cu fata...pana veti fi extrasi (noi dupa a 9 a participare am avut norocul)...pana veti fi chemati la interviu...va face 18 ani si va putea decide daca vrea sa va insoteasca sau nu.
Oricum, pana la avea viza in pasaport e cale lunga, multe se pot intampla in tara :D astfel incat sa va sictireasca indeajuns (si pe voi si pe fata) si sa va doriti sa emigrati. Noi am tras-o pana pe ultima suta de metri, am platit amenda ca am dat bani in plus la stat sub forma de impozit, a pus punct in decizia mea de a nu mai calca in tara nici macar in vizita :( Trist dar asta imi ofera mie Romania :( Plus ca parca nu mai venea odata ziua plecarii...ca se tot duceau banii si nu stiam pe ce :(
Si inca ceva...pt ca adolescentii sa inteleaga cum e viata trebuiesc indrumati, lasati sa munceasca in timpul vacantei. Copilul meu a muncit in Romania, acum vrea sa munceasca si aici si eu ma bucur enorm ca a avut experienta :D unui job in Romania, astfel va putea compara unde e mai bine . Cu siguranta stiti cum e cu programul de munca, salariul, comportamentul patronului fata de un angajat in Romania. Nu scriu mai multe :D
Nu vreau sa fiu rea dar ar trebui sa ne mai gandim si la noi adultii...copii cand vor dori...ne pot urma ;) plus ca ei acum au Europa la picioare, pot studia, pot munci deci oricand ne pot lasa singuri ;)
Member
Registered: Jan 2014
Posts: 38
Buna doamna Georgeta... cum as putea sa iau legatura cu dv pe privat?
Member
Registered: May 2013
Posts: 71
Oana acelasi ID il am si pt yahoo messenger si skype ...cum doresti ;)

Page: 1

2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate