Ai castigat dar nu ai pe nimeni in America

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Jul 2014
Posts: 1
Buna seara,
Eu si familia mea ne numaram printre castigatorii din 2012 de la loteria vizelor. Fiecare are povestea lui pentru unii a fos mai greu pentru altii mai usor, sansa fiecaruia si de ce nu felul fiecaruia de a fi si de a privi lucrurile. Dupa parerea mea cel mai greu este sa fi singur sau sa fi amagit si abandonat si cred ca sunt multi in situatia asta. Este greu sa-ti iei angajamentul sa ajuti este greu sa-l ti. Nu am legat prea multe prieteni cu romanii aflati acolo am aflat tarziu de biserica dar sa intamplat un lucru ciudat cu noi din foarte sociali in Romania am devenit anti sociali acolo este greu sa ceri ajuorul. Pentru cine vine pentru prima oara este bine sa aveti o bruma de bani mai ales daca esti singur cel putin 5000. Povesti mai spun si alti este plin forumul te elucidezi daca citesti si te documentezi.
Eu vreau sa stiu daca este cineva care a castigat si vrea sa vina in America nu are la cine nu are prieteni daca este interesat sa locuiasca si sa imparta chiria, cheltuielile dar mai ales sa aibe pe cineva cu care sa vorbeasca. Nu putem oferi ajutor financiar pentru ca si noi suntem la inceput dar ne-ar prinde bine prieteni putem ajuta cu sfaturi cu ce sa faci cand ajungi acolo pana iti vin actele sa treci peste socul schimbarii. Noi momentan suntem in tara dar ne intoarcem in luna august si stam in Tampa, Florida.
Member
Registered: May 2014
Posts: 24
Salut Kerio,

Felicitari pentru intentia de a ajuta oamenii care sunt in astfel de situatii.
Member
Registered: Jul 2014
Posts: 1
Salutare, este intr-adevar mare lucru ceea ce faci KERIO.
As dori sa luam legatura, acum cand esti in tara. Daca esti de acord poti sa-mi scri pe cristi.chelaru@yahoo.com.
Tel.0740.222.355

Cu multumiri.
Member
Registered: Jul 2014
Posts: 2
Salutare, foarte bun mesajul tau ! Eu si sotia mea suntem in Orlando, Florida de o luna si jumatate si inca nu am vazut picior de roman pe aici...la inceput ne-a fost si noua foarte greu, pentru ca ne-am bazat pe cine nu trebuia, insa am trecut peste acele momente si suntem din ce in ce mai fericiti, dar nu avem si noi cu cine vorbi si ne sfatui :D florin.airinei89@gmail.com daca vrei sa-mi scrii si orice roman din zona sau care intentioneaza sa vina ! Multumesc.

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate