CASATORIT SAU LOGODIT

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Sep 2014
Posts: 4
Salut. Am si eu o intrebare legata de starea de casatorit sau logodit. Eu si logodnica mea vrem sa aplicam pentru loteria vizelor, suntem constienti ca in formular nu e nici o rubrica pentru LOGODIT nici nu ii intereseaza acest fapt, doar daca esti casatorit. Intrebarea mea este.... DACA SUNTEM ALESI UNU DINTRE NOI LA LOTERIE SI PANA MERGEM LA INTERVIU NE CASATORIM ( IN CAZUL IN CARE NUNTA NOASTRA ORICUM E PROGRAMATA LA ANU IN IULIE FIE CA LUAM FIE CA NU LOTERIA ) CUM SE REZOLVA ACEASTA SITUATIE DIN PUNCTU LOR DE VEDERE? . MULTUMESC STIMA
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Din punctul lor de vedere situatia sta asa: voi puteti trimite acum cate o aplicatie fiecare si in cazul in care unul dintre voi este extras la 1 mai 2015, cand trimiteti formularul ds260 treceti ca sunteti sot/sotie. Acum intervine intrebarea: cand sa trimiteti formularul ds260, in mai sau in iulie dupa casatorie? Parerea mea este ca nu are importanta atata timp cat sigur 1000% urmeaza casatoria... la interviu veti duce o dovada ca sunteti logoditi inca de dinainte de a trimite formularele de participare pentru a demonstra ca, casatoria nu este din interes. Asa ca raspunsul ar fi in mai, cat mai repede.
Member
Registered: Sep 2014
Posts: 4
Oricum cununia civila o sa o facem in februarie 2015 si nunta propriuzisa va fi in iulie 2015 . Dovezi ar fi .....un contract de inchiriat sala...muzicantii ...fotografu . Acum stau si ma gandesc daca nu ar fi mai bine cununia civila inainte de 1 octombrie 2014 .
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Nu ai de ce sa te grabesti... toate ipotezele sunt pentru varianta in care veti fi extrasi... anuntarea castigatorilor e pe 1 mai 2015, asa ca e totul ok cum ati programat voi.
Member
Registered: Sep 2014
Posts: 4
Ok. multumim frumos.
As mai avea o intrebare. Logodnica mea are doar scoala profesionala adica doar 11 clase, dar lucreaza de 10 ani la o firma cunoscuta din care de 7 ani lucreaza ca manager. In toti acesti ani a lucrat cu carte de munca dar fara o diploma de manager sau cursuri, oare se califica pentru loterie ?
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Nu cred ca indeplineste "doi ani de experienta in munca in ultimii cinci ani intr-o ocupatie care presupune cel putin doi ani de pregatire profesionala sau experienta pentru a profesa. "
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
nunta nu are relevanță, ceea ce contează e certificatul de căsătorie (ăla de la starea civilă).
sunt șanse ca fiind manager să se califice. asta dacă poate dovedi că e manager. se prea poate să lucreze ca manager, dar cind o să ceară adeverință cum că e așa (sau cartea de muncă) acolo să scrie altceva.
Member
Registered: Sep 2014
Posts: 4
Are trecut in cartea de munca ca din anul 2000 lucreaza la firma ca si casier dupaia iau scris ca din 2002 are schimbare de functie ca si assistent manager si in acelasi an dupa cateva luni iar iau schimbat functia binenteles ca scrie si in carte de munca decembrie 2002 schimbare de functie MANAGER. Oriucum de la firma ii poate da cum ca lucreaza ca manager. Sa speram ca se incadreaza :).
Member
Registered: May 2014
Posts: 11
Buna.Vreau sa intre ca cat timp are expirare a lui visa medicala.Cand pot sa plecam la Regina Maria?Vom fii vreme sa facem visa medicala,dupa cand primim e-mail cu invitatie la interviu?
Member
Registered: Aug 2013
Posts: 270
bebek wrote
Buna.Vreau sa intre ca cat timp are expirare a lui visa medicala.
intre 3 și 6 luni de la vizită.
bebek wrote
Cand pot sa plecam la Regina Maria? Vom fii vreme sa facem visa medicala,dupa cand primim e-mail cu invitatie la interviu?
da, e timp suficient.
Member
Registered: May 2014
Posts: 11
Multumesc Aramis

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate