Interviu reusit 10 martie 2015

Page: 1

Author Post
Member
Registered: May 2014
Posts: 21
Ieri, 10 martie ne-a venit si noua randul.
CN 13xxx, DS trimis pe 29 iulie, mailul cu programarea pe 23 ianuarie.
Pe 9 martie am facut analizele la Regina Maria. Totul a mers excelent, dna Toma foarte draguta. Nu am facut niciun vaccin in plus. Atentie sa aveti un antitetanos in ultimii 10 ani... daca nu sa ii spuneti dnei ca ati facut.
Interviul:
12.50 a venit si domn si ne-a invitat in ambasada. Noi am fost 8 persoane, dar doar noi eram cu Loteria. Prima data am predat la un ghiseu pasapoartele si pozele + amprente. Dupa am platit taxele de interviu (330$ x 2), apoi am fost strigati si am mai dat alte actele solicitate: certificate de nastere si casatorie, caziere, suport material, doar diploma de bac a aplicatului principal, dovada relatiei (ne-am casatorit dupa ce am fost selectata), cont TNT...
A urmat cea mai lunga ora din viata mea... dar la 14.15 ne-a strigat si pe noi.
Un domn consul foooooarte amabil ne-a amprentat iar si ne-a pus sa juram ca vom spune adevarul. Ne-a intrebat unde vom locui, ce vom lucra, de cat timp suntem impreuna si apoi ne-a spus ca vizele ne-au fost aprobate si in 3 zile vom primi pasapoartele. Interviul l-am sustinut in engleza.
Cea mai grea treaba din loteria asta e asteptarea.... iar cea mai grea asteptare e cea dintre predatul actelor si interviu.
Nu credeam ca va fi asa usor, dar chiar este. Incercati sa fiti cat mai degajati (stiu, usor de zis) si nu vor fi motive de refuz.
Succes si rabdare tuturor!
« Last edit by Mihai on Wed Sep 09, 2015 10:08 am. »
Moderator
Registered: Oct 2007
Posts: 1556
Felicitari Anca!

Unde vreti sa mergeti in America?
Member
Registered: May 2014
Posts: 21
In Michigan. Acolo avem prietenii. Apoi mai vedem noi!
Member
Registered: Mar 2015
Posts: 6
Noi avem interviul intr. o luna. Stiti cumva daca certificatele dr nastere , tip vechi din '89 trebuiesc. Schimbate in cele tip europene? Si inca crva.. Noi tot dupa ce am lrimit visa ne am casatorit. Cr dovada ati prezentat? Poze..etc sau ?
Multimesc !
Member
Registered: May 2014
Posts: 21
Buna!
Sotul avea certificat tip vechi, dar l-a schimbat cu modelul nou pentru a fi mai usor dupa ce luam viza.
Noi tot dupa ce am fost selectata ne-am casatorit... Am dus poze, bilete de avion, contractele cu formatia si restaurantul, chitanta de la biserica...toate datate inainte de 2 mai. A fost cel mai usor interviu din viata noastra, dar pentru care am avut cele mai mari emotii. Succes maxim!
Member
Registered: Sep 2013
Posts: 18
Felicitari Anca!
Member
Registered: Nov 2014
Posts: 24
Felicitari Anca 2102.
Te rog sa-mi spui si mie ce acte ti-au cerut la Regina Maria.
Multumesc.

Page: 1

�2001-2021 LoteriaVizelor.com - Toate drepturile rezervate